Grayling Czech Republic spolupracuje se společností SES Astra

Praha, 19. ledna 2017 – Grayling, jedna z předních komunikačních agentur, začala od ledna 2017 spolupracovat se společností SES Astra v České republice a na Slovensku.  Grayling bude pro satelitního operátora se sídlem v Lucembursku poskytovat služby public relations a public affairs, včetně správy a obsahu lokální facebookové stránky. SES Astra je významným klientem Graylingu v regionu a s agenturou spolupracuje v řadě dalších zemí střední a východní Evropy, včetně Rumunska, Bulharska, Chorvatska, Srbska a Slovinska. (TZ)

„Jsme rádi, že můžeme naši současnou spolupráci se SES Astra rozšířit v České republice a na Slovensku. Jsme přesvědčeni, že znalosti z korporátního a technologického odvětví, kterými Grayling disponuje, přinesou do komunikačních kampaní společnosti SES Astra nové nápady,“ říká Peter Fecko, Managing Director, Grayling CEE.

SES je předním světovým provozovatelem satelitů s flotilou více než 50 geostacionárních družic. Zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele internetového obsahu (ICP) a internetových služeb (ISP), operátory mobilních a pevných sítí a pro obchodní i státní organizace na celém světě. Satelitní flotila systému ASTRA společnosti SES má největší dosah vysílání Direct-to-Home (DTH) v Evropě, včetně České republiky a Slovenska.

„Grayling ukázal, že dokáže kvalitně naplnit naše potřeby v oblasti komunikace a zhodnotit znalosti v oboru našeho podnikání. Těšíme se na dlouhodobou a plodnou spolupráci s týmy Graylingu v Praze a Bratislavě,“ dodává Urszula Marzec, Head of Marketing & PR CEE, SES Astra.

Více informací o společnosti Grayling Czech Republic získáte na webu www.grayling.cz, Twitteru, Facebook a Instagramu.

 

O společnosti Grayling

Grayling je globální komunikační agentura, kterou tvoří 53 kanceláří v 26 zemích a více než 1 000 zaměstnanci s dlouholetými zkušenostmi v oblasti PR, PA, vztahů s investory, digitální sféry a pořádání akcí, stejně jako hluboké znalosti z řady odvětví. Více informací o společnosti najdete na www.grayling.com.

V České republice patří Grayling k předním poradenským společnostem v oboru Public Relations a Public Affairs. Česká pobočka byla otevřena v roce 1993 a zůstává jednou z mála firem, které zajišťují kompletní portfolio konzultantských služeb s využitím mezinárodních zkušeností tak, aby nabízená řešení co nejlépe vyhovovala místnímu trhu. Více informací o společnosti naleznete na www.grayling.cz.