ADATA představuje SC660H a SV620H, vylepšené externí disky s 3D NAND

Praha, Česká republika – 20. ledna 2017 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů a mobilního příslušenství, dnes představila prémiové externí SSD disky SC660H a SC620H. Obě novinky vycházejí z předchozích modelů a dokazují posun společnosti ADATA k technologii 3D NAND Flash u všech nově uváděných modelů a vylepšených variant modelů již existujících. SC660H a SV620H nabízejí díky využití 3D TLC NAND namísto 2D NAND vyšší spolehlivost, odolnost a efektivitu. Disky se připojují k počítačům prostřednictvím USB 3.1 Gen 1 a jsou k dispozici ve dvou rozdílných designech. Díky použití technologie 3D NAND jsou vylepšené disky dostupné v kapacitách 256 GB a 512 GB, zatímco předchozí verze SC660/SV620 měly kapacitu 240 GB a 480 GB. Přenosové rychlosti dosahují u obou modelů hodnot 440 MB/s pro čtení a 430 MB/s pro zápis. (TZ)

SC660H: ultra-tenký a elegantně odolný

SC660H je tenký pouhých 9,6 mm; jeho tenký obal je díky titanovému pokovení odolný proti nárazům, škrábancům a povrchovému znečištění, například otiskům prstů. I přesto váží SC660H pouhých 73 g, zlomek obvyklých hmotností mechanických externích disků.

SV620H: nová úroveň designu SSD disků

Také model SV620H se vyznačuje lehkostí a štíhlostí. I on je vybaven pokoveným titanovým obalem, který je navíc pískovaný. Díky tomu může SSD disk nabídnout odolnost proti nárazům a škrábancům. Díky designu je minimalizovaný vznik škrábanců dokonce i při neopatrném posunutí po desce stolu. SV620H váží 76 g a podobně jako SC660H je vybaven modrou informační diodou.

Větší kapacita, stejná velikost, přidaná spolehlivost

Technologie 3D TLC NAND použitá v obou SSD discích je spolehlivější než tradiční 2D NAND a umožňuje umístit více kapacity do stejně velkého produktu. S kapacitami 256 GB a 512 GB nabízejí disky SC660H a SV620H více úložného prostoru než jejich předchůdci, aniž by měly vyšší spotřebu. Jsou extrémně efektivní a proto ideální pro použití s notebooky, jejichž akumulátory zatěžují jen minimálně. Stejně jako všechny ostatní SSD disky pracují naprosto tiše a bez zahřívání. Díky použití technologie 3D NAND tak SC660H a SV620H nabízejí lepší parametry než klasické SSD disky založené na technologii 2D NAND. Reprezentují další krok ve snaze společnosti ADATA přinést moderní technologie více zákazníkům po celém světě.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.