MMD představí nejnovější inovace monitorů Philips na výstavě ISE 2017

Praha, 25. 1. 2017 – Společnost MMD představí oslnivé barvy, fantastické rozlišení
i inovativní technologie monitorů a návštěvníky veletrhu ISE 2017 seznámí s vylepšeními, která zjednodušují a zefektivňují práci. ISE (Integrated Systems Europe), největší výstava AV systémů na světě, se bude konat od 7. do 10. 2. 2017 v kongresovém a konferenčním centru RAI v Amsterdamu. Produkty MMD si bude možné prohlédnout na stánku
Philips 10-K136. (TZ)

Hlavní lákadla MMD:

Minimalistický vzhled pro bystrou mysl: Na výstavě budete moci obdivovat nový 24palcový monitor s designem Moda. Model 245C7QJSB je nejen tím nejtenčím kouskem mezi monitory Philips, ale je také ze tří stran bezrámečkový. Tento elegantní design maximalizuje soustředění a minimalizuje vyrušování. Díky technologii Ultra Wide Color si uživatelé vychutnají větší rozsah barev. Inovativní funkce od Philipsu jako Flicker-Free (regulující jas pro stabilnější obraz), SmartContrast a SmartImage (automaticky přizpůsobující nastavení podle zobrazovaného obsahu) se dohromady podílí na větší pracovní produktivitě.

Přesná reprodukce s Ultra Wide Color a UltraClear: Rozměrný 31,5palcový model  328P6VJEB uživatelům nabízí dostatek prostoru a možnost užít si živou a detailní reprodukci. Monitor kombinuje rozlišení UltraClear 4K s extraširokým barevným gamutem technologie Ultra Wide Color a vylepšeným VA (Vertical Alignment) pro prvotřídní kontrast. Vedle připojení MultiView a funkce SmartConnect pro 4K pro streamování videa a audia ve vysokém rozlišení je monitor navržen tak, aby bylo možné snadno připojit až čtyři zdroje současně

Největší 4K zakřivený monitor na trhu: Návštěvníci, kteří chtějí na chvíli uniknout shonu na výstavě, by si měli prohlédnout 40palcový zakřivený monitor Brilliance BDM4037UW. Jemně se obtáčí kolem zorného pole uživatele a vytváří více osobního prostoru. Lidé se tak spíše ponoří do obsahu na obrazovce a nenechají se vyrušovat svým okolím (třeba rušnou kanceláří). Tento model také disponuje rozlišením CrystalClear 4K UHD (3840 x 2160)
a širokými pozorovacími úhly. Obraz a grafika jsou díky tomu jako živé. Vestavěné reproduktory pak přinášejí vynikající zvuk.

Monitor s vysouvací webkamerou: 27palcový monitor 272B7QPTKEB Quad HD představuje skvělý způsob, jak zlepšit bezpečnost v kanceláři a ztížit hackerské slídění. Pyšní se webovou kamerou, která se vysune v případě potřeby a jinak je schovaná
v rámečku – čímž blokuje možné špehování zvenčí. Pro minimalizování spotřeby energie (je možné ušetřit až 80 %) je tento model vybaven technologií PowerSensor, která rozpozná, zda někdo sedí před monitorem, a automaticky sníží jas obrazovky, pokud se uživatel vzdálí.

Připojení jedním kabelem: V rámci profesionálního připojení MMD představuje 25palcový model 258B6QUEB s dokovací funkcí nejmodernější generace – USB C. Snadné připojení přes jeden kabel uživatelům umožňuje použít monitor jako dokovací stanici pro jakýkoliv notebook s USB C konektorem. Monitor je také schopen přijímat video a audio a zároveň připojený notebook dobíjet. Všechny periferie lze připojit k monitoru a používat přes notebook s možností připojení USB C.  

Více informací o monitorech Philips naleznete zde: www.philips.com/monitors

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.