Flash disk s technologií SuperMLC od firmy Transcend

V Brně, 17. února 2017 – Firma Transcend představuje průmyslový flash disk, využívající technologii SuperMLC – JetFlash 740. (TZ)

JetFlash 740 je určen pro uživatele, kteří očekávají životnost a výkon na úrovni SLC paměti při současném udržení dostupné ceny.

Flash paměť nabízí zápis s maximální rychlostí 90 MB/s a čtení s rychlostí až 120 MB/s. Počet cyklů zápisů a mazání činí 30 000. Je to desetinásobně větší hodnota než u standardních MLC řešení.

Díky použití technologie COB (Chip on Board) není JetFlash 740 o mnoho větší než samotná USB zástrčka. Pouzdro flash disku je v kovovém provedení. Je odolné proti vnějším vlivům, jako jsou prach nebo stříkající voda.

Princip činnosti

Technologie SuperMLC spočívá v ukládání v paměťové buňce jednoho bitu informací místo běžných dvou bitů. To působí snížení kapacity paměti na polovinu, ale současně podstatné zvýšení její životnosti a rychlosti zápisu. Paměti SuperMLC nabízejí až čtyřnásobně lepší sekvenční zápis než standardní MLC moduly.

Specifikace:

Flash disk Transcend JetFlash 740
Rozměry 22,4 x 12,2 x 6 mm
Konektor USB 3.0 typu A
Typ paměti SuperMLC
Kapacita 4 GB
Maximální rychlost čtení 120 MB/s
Maximální rychlost zápisu 90 MB/s
Pevnost 30 000 úplných cyklů zápisu a mazání
Provozní teplota 0°C až 70°C
Certifikáty CE, FCC, BSMI
Záruka 2 roky

 

Záruka a cena

Ceny průmyslových produktů nejsou stanoveny a jsou na vyžádání u distributorů.

Na výrobek se vztahuje dvouletá záruka výrobce.

Více informací: www.transcend-info.com

O společnosti TRANSCEND

Společnost TRANSCEND je ve světě známá jako výrobce pamětí a počítačových příslušenství. Společnost, založena v roce 1988, nabízí kompletní řadu paměťových modulů, USB pamětí, mobilní pevné disky, pevné disky, MP3, paměťové flash karty, čtečky karet a multimediální výrobky. Výrobní závody TRANSCEND se nachází na Taiwanu a v Čině; firma má své pobočky v Spojených státech, Velké Británie, Německu, Holandsku, Japonsku, Korei a Čině.