Kristýna Mazánková nově vede komunikaci vývojářům v JetBrains

Praha, 22. února 2017 – Komunikaci a PR pro JetBrains od začátku roku buduje Kristýna Mazánková, která přišla z AMI Communications. Kristýna pracovala v AMI především pro klienty z IT/Telco sektoru, a to na pozici Senior Account Managera. V minulosti pracovala také například pro společnost Avast. Nově bude pomáhat značce vývojářských nástrojů vybudovat externí i interní komunikaci a také se bude starat o sociální sítě na pozici Senior PR & Communications Manager. (TZ)

„Mnoho firem v technologiích se potýká s nedostatkem talentovaných zaměstnanců. V JetBrains pro mne bude tedy prvním logickým krokem budovat úspěšný employer brand a rozšířit povědomí o úspěšné české technologické společnosti i dále než jen mezi programátory,“ řekla Mazánková.

O společnosti JetBrains

JetBrains je přední tvůrce nástrojů pro profesionální vývojáře, které jim pomáhají při tvorbě pokročilých technologií a také pracovat rychleji, přesněji a ještě efektivněji. Společnost byla založena v Praze v roce 2000 třemi vývojáři jako startup-ový projekt. Dnes je společnost JetBrains s více jak 700 zaměstnanci přítomná na globálním trhu. Centrála se nachází v Praze, další pobočky pak v Rusku, Německu, USA a společnost operuje také pomocí široké sítě partnerů po celém světě. Produktové portfolio JetBrains čítá mnoho oceňovaných nástrojů, jako například IntelliJ IDEA – chytrý nástroj pro vývoj v technologii Java a ReSharper – doplněk Visual Studia od Microsoftu. Pro práci si vybralo produkty JetBrains 431 společností z Fortune 500. Pro více informací přejděte na www.jetbrains.com.