Profesionální displeje Panasonic nově se zárukou výměny na místě

Zákazníci společnosti Panasonic se mohou těšit na vylepšenou podporu pro profesionální displeje díky zavedení nové záruky formou výměny zařízení – „ADVANCED SWAP WARRANTY“. (TZ)

Společnost Panasonic bude ve spolupráci se svými autorizovanými servisními partnery poskytovat nově záruku i službou typu return-to-base (vrácení na pobočku), a to formou výměny, dostupnou pro všechny profesionální displeje Panasonic. Nová služba „Advanced swap warranty“ je poskytována od února 2017  ke všem profesionálním displejům a umožní zákazníkům společnosti Panasonic používat profesionální displeje bez omezení. K výměně vadného zařízení v místě instalace dojde cca do 2 pracovních dnů od nahlášení, což znamená, že se zákazníci vyhnou obvyklému výpadku, který nastává při zaslání výrobku k opravě.

Zákazníci si musejí své zařízení zaregistrovat a odeslat požadavek na opravu buď online, po telefonu, nebo e-mailem,“ řekl Donald Maidment, vedoucí servisního oddělení společnosti Panasonic. „Záruka formou výměny zařízení se u nás stane standardem. Nicméně některým zákazníkům může přijít vhodnější varianta opravy displeje v autorizovaném servisním středisku, a proto ji zachováme.”

Bližší informace o záruce formou výměny zařízení společnosti Panasonic najdete na adrese: http://business.panasonic.cz/vizualni-systemy/sluzby-a-dokumenty-ke-stazeni/displays-service-and-downloads/warranty-1

 

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 55,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2015. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/.