Nedělní Blesk navyšuje meziročně prodej, deník Sport má nejvyšší meziměsíční nárůst prodaného nákladu ze všech deníků

Dle dnes zveřejněných dat Kanceláře ověřování nákladu tisku ABC ČR vzrostl prodaný náklad významných titulů mediálního domu CZECH NEWS CENTER a. s. 

U nedělníků můžeme zaznamenat meziroční nárůst prodejů Nedělního Blesku o 2 %, jedná se o srovnání prvních dvou měsíců roku 2016 a 2017.

Deník Sport v porovnání s minulým měsícem vykázal nárůst 5 % – v roce 2017 tak zaznamenává nejvyšší meziměsíční nárůst ze všech deníků. Sport magazín dokonce navýšil prodeje oproti lednu tohoto roku o 11 %.

Ve skvělém vstupu do roku 2017 pokračuje časopis Reflex. V únoru se ho prodalo v průměru 56 001 kusů, což je ve srovnání s únorem 2016 nárůst o 5 %.

Ještě lepší výsledek zaznamenal měsíčník Blesk Hobby, který si se svými 46 597 prodanými kusy meziročně polepšil dokonce o 17 %

 

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 milionu čtenářů tisku a více než 5 milionů návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESKmobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.

 

Kontakt pro média: Adéla Mikešová

Tel.: +420 225 977 111

adela.mikesova@cncenter.cz