Lidové noviny navazují na úspěšné právní seriály, už zítra vychází Právo a peníze v rodině

První díl nového seriálu Právo a peníze v rodině vyjde v deníku Lidové noviny v pátek 21. 4. a hned v prvním díle získají čtenáři dárek – právní mapu lidského života od narození až do smrti a dědictví. Seriál má celkem 22 dílů a bude vycházet v každém vydání Lidových novin až do 18. května.

Právo a peníze navazují na čtenářsky úspěšný seriál Dědictví od A do Z, který vycházel loni v létě. Lidové noviny během té doby zaznamenaly nárůst prodeje o 34 % oproti běžným prodejům daných dnů.

„Naše vzdělávací seriály s praktickým zaměřením se dlouhodobě těší velkému čtenářskému zájmu,“ říká Veselin Vačkov, ředitel redakce Lidových novin.

Seriál je rozdělen na několik částí: v šesti dílech se bude věnovat společnému jmění manželů, pět dílů obsáhne speciál o dětech, problematice rodinných pohledávek, exekucí a osobních bankrotů. Pětidílná je i série o transakcích mezi příbuznými, kde se čtenáři dozvědí vše o darech, půjčkách, smlouvách a ručení. Šest dílů je věnováno dědickému právu.

Autorkou seriálu je exministryně spravedlnosti a odbornice na rodinné právo JUDr. Daniela Kovářová a tradičně ho doprovázejí původní kresby ilustrátora Richarda Cortése.

 

mediální skupina mafra

Anděl Media Center

Karla Engliše 519/11

150 00 Praha 5

+420 22506 3223

GMS: +420 774 103 153

e-mail: silvie.skabova@mafra.cz

www.mafra.cz