Onlio získalo vývojářskou certifikaci portálu Liferay. Zákazníkům to přináší významné výhody

Společnost Onlio se stala držitelem certifikace Liferay 6.2 Certified Professional Developer. Liferay je jeden z nejrozšířenějších open-source podnikových portálů na trhu. Onlio tak svým zákazníkům může nabídnout ještě více funkcionalit a širší flexibilitu při implementaci svých řešení.

Praha, 13. června 2017 – Společnost Onlio, specialista na elektronizaci firemních procesů, získala vývojářský certifikát Certified Professional Developer na open-source podnikový portál Liferay. Programátoři společnosti Onlio tak mohou zákazníkům s garancí nejvyšší odborné vývojářské kvalifikace na míru upravovat jedno z nejrozšířenějších řešení svého druhu, které používají mimo jiné Adidas, Cisco Systems, Danone, Fujitsu, Lufthansa, Siemens, Société Générale či OSN.

DMS eDoCat a další firemní řešení od společnosti Onlio využívají moduly či jsou přímo založena na open-source systémech jako je Liferay nebo Alfresco. Pro zákazníky Onlia to znamená nižší pořizovací i provozní náklady, když v ceně nemusí platit za licenci systému, na kterém dané řešení běží. Nově získaný certifikát pak umožňuje, aby naši vývojáři ještě zásadněji upravovali produkty běžící na platformě Liferay dle individuálních požadavků klientů.

Získání certifikace Liferay Certified Professional Developer vnímáme jako ocenění našich dosavadních znalostí a silnou motivaci,“ vysvětluje Pavel Nykl, obchodní ředitel společnosti Onlio. „Do rukou nyní dostáváme nové nástroje, jak naše řešení ještě více přizpůsobit přáním a potřebám zákazníků. Zároveň patříme mezi několik málo firem, které tento náročný certifikační proces splnily.

O společnosti Onlio, a.s.

Onlio je předním leaderem na trhu softwarových řešení typu DMS pod vlastní značkou eDoCat. Řešení eDoCat DMS získalo řadu ocenění a mnoho spokojených klientů, ať v provozu na serverech klienta, nebo jako cloudová služba. Společnost je též dlouhodobým hráčem na trhu komplexních dodávek vysoce profesionálních webových prezentací, sofistikovaných portálů a jejich integrací. Třetí oblastí našeho zájmu je Atlassian, kde jsme jediný platinový partner v České republice.  Atlassian vám pomůže s precizním řízením firmy a detailními informacemi pro vedení o stavu interních i externích úkolů. Je volbou helpdeskově orientovaných firem, přes projektové řízení nebo procesně orientovaných společností.

V neposlední řadě je společnost Onlio připravena vyhovět požadavkům klientů na integraci i stávajících řešení a v každodenním provozu je schopna poskytnout excelentní podporu a rozvoj softwaru. Více na www.onlio.com.