Novým obchodním ředitelem Plzeňského Prazdroje se stal Tomáš Mráz

Praha, 19. června 2017 – Na pozici obchodního ředitele Plzeňského Prazdroje nastoupil Tomáš Mráz, dosavadní ředitel obchodu pro restaurace a hospody.

Zároveň se stává i členem výkonného vedení společnosti. Tomáš Mráz působí v Plzeňském Prazdroji téměř devět let na různých manažerských pozicích v obchodním oddělení, poslední 2 roky zastával pozici On trade ředitele. Během uplynulých let se zásadním způsobem zasloužil o posílení prodeje v kanálu restaurací a hospod. V posledním roce vedl úspěšně projekty zaměřené na minimalizaci dopadů změn v českém HoReCa prostředí. Tomáš Mráz vystudoval ekonomii na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a mezi jeho koníčky patří hudba, turistika a dobré pivo.

 

Poznámky pro editory

  • S celkovým prodejem necelých 11 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2016 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.
  • Za dlouhodobý přínos k rozvoji společenské odpovědnosti v ČR byl Plzeňský Prazdroj, a.s., oceněn Zlatým certifikátem v soutěži TOP odpovědná velká firma 2016 pořádané platformou Byznys pro společnost.