Studiový USB mikrofon Trust Emita

Dodrecht/Praha 20. 6. 2017 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh Trust Emita. Profesionální studiový USB mikrofon je určen pro streamování, nahrávání videí a záznam hlasu či hudby z akustických nástrojů.

Trust Emita je dodáván v masivním hliníkovém přepravním boxu a skládá se z těžkého kovového stojánku, vysoce kvalitního antivibračního držáku a velkého dvojitého pop filtru. Samotný mikrofon nabízí kardiodovou směrovou charakteristiku pro přesný a jasný záznam zvuku bez šumu na pozadí a je tak vhodný pro tvorbu obsahu na YouTube, Twitch nebo Facebook.

Připojuje se pomocí odnímatelného digitálního USB kabelu s délkou 1,8 metru a funguje ihned po zapojení bez nutnosti instalace ovladačů.

Trust Emita USB Studio microphone je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 3239 Kč s DPH v České republice a 119 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com

 

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.