Honor na náš trh uvádí chytrý náramek

Praha, 17. července 2017 – Od pondělí 17. července je na našem trhu v prodeji chytrý náramek Honor Band 3, který společnost globálně představila 27. června v Berlíně. Vodotěsný bluetooth náramek je k sehnání za 1829 Kč v černé, výrazné oranžové a námořnicky modré barvě.

Chytrý náramek značky Honor na našem trhu dosud chyběl. Globální ředitel Honoru George Zhao ho k nám však uvedl společně s novou vlajkovou lodí, Honorem 9, a to s jednoduchým názvem Honor Band 3.

Odolný materiál, baterie s dlouhou výdrží nebo kompatibilita s Androidem i iOS

Pásek náramku je vyrobený z odolného termoplastického polyuretanu. Je pružný, ale zároveň pevný a odolný vůči oděru, a navíc je voděodolný. PMOLED černobílý 0,91″ displej má rozlišení 128 x 32 px.

Polykarbonové lesklé tělo náramku skrývá baterii s klasickou kapacitou 100 mAh, která vydrží nabitá až 30 dní.  Doba nabíjení náramku je přitom pouhých 1,5 hodiny.

Náramek disponuje 256kB operační pamětí a 1MB interní pamětí, které doplňuje 16 MB flash paměti.

Honor Band 3 je vhodný jak pro běh, tak pro plavání. Je vybavený krokoměrem, senzorem na měření srdečního tepu a je voděodolný až do 50 m hloubky.

Nový chytrý náramek od Honoru je kompatibilní nejen s operačním systémem Android ve verzi 4.4 a výš, ale také s iOS 8.0 a jeho dalšími verzemi.

Lokální dostupnost

Honor Band 3 je v České republice dostupný od 17. července. V prodeji je v černém, námořnicky modrém a výrazně oranžovém provedení u partnerů CZC.cz, Alza.cz, Mobil pohotovost, Mall.cz, Smarty, Setos, Elektroworld, T.S. Bohemia, Alfa.cz, Kasa.cz a Euronics. Doporučená cena je 1829 Kč.

Technické specifikace

Rozměry Tělo: 43 (v) x 16,5 (š) x 10,3 (h) mm

Pásek: 16,3 (š), 115,12 mm + 107,26 mm (d)

Hmotnost 18 g
Operační systém Android 4.4 a výš

iOS 8.0 a výš

Materiály Tělo: polykarbonát

Pásek: TPU75

Baterie Li-Ion

Kapacita 100 mAh

Výdrž až 30 dní

Doba nabíjení 1,5 hod

Paměť RAM: 256 KB

ROM: 1 MB

Flash: 16 MB

Displej 0,91″

Černobílý PMOLED

128 x 32 px

Senzory Akcelerometr

Senzor snímání srdečního tepu

Bluetooth 2,4 GHz

4,2 protokol

Dosah signálu max. 10 m v otevřeném prostoru

Voděodolnost Do 50 metrů hloubky

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.