Samsung spouští bonusovou akci Vyměňte starý za nový

V průběhu akce mají zájemci možnost prodat vybrané značky mobilních telefonů za nejlepší cenu, a navíc získat bonus 3 000 Kč při koupi špičkových smartphonů Galaxy S8 a S8+.

Praha, 25. srpna 2017 – Společnost Samsung Electronics Co, Ltd., spouští akci, v jejímž rámci nabízejí možnost prodat mobilní telefon některé z vybraných značek za nejvyšší možnou výkupní hodnotu a získat bonus 3 000 Kč při koupi smartphonů Galaxy S8 a S8+. Akce platí od 25. srpna do 14. září 2017.

Vyměňte starý za nový!

Přijďte se starým a odejděte s novým. Díky časově omezené akci můžete přinést svůj starý mobilní telefon na jednu z vybraných prodejen, jejichž seznam naleznete na webové stránce www.samsung.com/cz/tradein, a získat jeho výměnou bonus v hodnotě 3 000 Kč na nákup chytrého telefonu Samsung Galaxy S8 či S8+.

Prodejte svůj starý telefon a získejte slevu na nový!

Nevíte, co se starým kouskem? Navštivte vybrané partnery a jednoduše svůj mobilní telefon prodejte. Podmínkou výkupu je plnoletost (18 let), platný doklad totožnosti (občanský průkaz nebo cestovní pas)
a sepsání kupně-prodejní smlouvy. Peníze budou vyplaceny v hotovosti přímo na místě v prodejně. K výkupu navíc získáte výjimečnou slevu v hodnotě 3 000 Kč na nákup nového smartphonu Samsung Galaxy S8 nebo S8+.  

Tato sleva bude zákazníkovi poskytnuta na základě kupně-prodejní smlouvy, kterou obdržel při prodeji svého starého zařízení. Bonus nijak nesouvisí s penězi za prodaný mobilní telefon a bude poukázán zvlášť. Podrobná pravidla akce
a seznam zapojených prodejen, v nichž je možné smartphony Galaxy S8 a S8+ zakoupit, jsou k dispozici na stránce www.samsung.com/cz/tradein.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.