Fitbit představuje Fitbit Flyer, bezdrátová sluchátka navržená pro sport

Praha, 28. srpna 2017 – Přední světový výrobce wearables Fitbit dnes představil Fitbit Flyer™ – bezdrátová sluchátka pro sportovce. Sluchátka poskytují oslňující kvalitu zvuku s potuodolným designem a nastavitelným popruhem, aby uživatel neztrácel svou motivaci hudbou ani při delších trénincích. Fitbit Flyer jsou první bezdrátová sluchátka s technologií od Waves MaxxAudio a nabízí dva zvukové profily podle preferencí uživatele. Sluchátka lze snadno spárovat s novými chytrými hodinkami Fitbit Ionic™ a poslouchat tak oblíbenou hudbu nebo Audio Coaching lekce (skrze novou aplikaci Fitbit Coach) bez nutnosti použít telefon. Bezdrátová sluchátka Fitbit Flyer budou v České republice v prodeji v říjnu 2017.

Zahájení prodeje našich prvních chytrých hodinek s hudebním datovým úložištěm je perfektní příležitostí pro rozšíření našeho produktového portfolia,“ říká James Park, výkonný ředitel a spoluzakladatel společnosti Fitbit. „Dle posledních průzkumů se 64 % uživatelů chytrých sportovních náramků chystá pořídit si bezdrátová sluchátka. Rozšiřujeme proto naše wearables produktové portfolio o produkt, jaký naši zákazníci chtějí ze všeho nejvíce – kvalitní zvuk, aby zůstali při svém cvičení neustále motivovaní.

Po spárování sluchátek Flyer s novými hodinkami Fitbit Ionic může uživatel poslouchat svou oblíbenou hudbu při cvičení nebo naslouchat radám expertů na chůzi a běh v nových Audio Coaching lekcích. Ty mají za cíl vylepšit výdrž a rychlost sportovních výkonů nebo lépe plánovat svůj tréninkový kalendář. (Audio lekce budou dostupné v aplikaci Fitbit Coach ve vašem smartphonu v průběhu podzimu 2017, v hodinkách Fitbit Ionic v roce 2018.)

Navrženy pro nejtvrdší tréninky

Sluchátka Fitbit Flyer jsou potažena voduodpuzující nano vrstvou, díky které jsou voděodolná vůči dešti, spršce vody a potu. Balení obsahuje několik ušních nástavců pro každou velikost a tvar lidského ucha. Energie vydrží sluchátkům až na 6 hodin poslechu. Podpora technologie rychlého nabíjení navíc doplní další hodinu poslechu už po 15 minutách dobíjení. Další vlastnosti sluchátek Fitbit Flyer jsou uvedeny zde.

Poctivý a kvalitní zvuk pro motivaci při tréninku

Sluchátka Fitbit Flyer byla vyvinuta pro vysoce kvalitní reprodukci a pyšní se čistým a přesným přednesem s širokým dynamickým rozsahem. Nechybí podpora bezdrátového přenosu AAC a konstrukce zajišťující perfektní izolaci pro ničím nerušený poslech. Flyer podporují dvojici zvukových režimů – Signature a Power Boost, mezi kterými se přepíná tlačítkem přímo na sluchátku. Sluchátka jsou prvními na světě s podporou zvukové technologie Waves MaxxAudio, kterou používají přední nahrávací, filmová a videoherní studia na světě. Režim Power Boost umocňuje hluboké basové tóny, aby vás vyhecoval k maximálním výkonům.

Praktické funkce pro celodenní poslech

Odolný design a mimořádná kvalita zvuku jsou důvody, proč jsou sluchátka perfektními společníky pro každodenní použití. A to nejen při sportu. Ovládací panel s trojicí tlačítek umožňuje snadno změnit hlasitost, zastavit přehrávaní hudby nebo přeskočit na další skladbu. Sluchátka také mohou informovat o příchozích hovorech, stavu baterie, hlasitosti hudby a dalších. Fitbit Flyer lze skrze Bluetooth připojit ke dvěma zařízením zároveň. Uživatel může poslouchat hudbu ze svého počítače a současně přijímat příchozí hovory z chytrých hodinek Fitbit Ionic nebo dávat hlasové příkazy digitálním asistentům Cortana, Siri nebo Google Assistant. Sluchátka jsou vybavena dvěma mikrofony, které aktivně potlačují okolní ruch jako šum větru nebo okolního davu a poskytují vysokou kvalitu zvuku při telefonování.

Cena a dostupnost

Sluchátka Fitbit Flyer jsou od dnešního dne dostupná ve dvou barevných provedeních – Lunar Gray a Nightfall Blue – v předprodeji na www.fitbit.com a u vybraných online prodejců za 129,95 USD. V České republice bude Fitbit Flyer dostupný v říjnu 2017. O finální ceně bude společnost informovat.

Produktové a lifestyle fotografie ve vysokém rozlišení jsou k dispozici na www.dropbox.com.

 

O společnosti Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit pomáhá lidem vést zdravější a aktivnější život tím, že jim zpřístupňuje informace o jejich úspěších a aktivitě, motivuje je a poskytuje vedení k co nejsmysluplnějšímu tréninku. Fitbit je přední značkou v kategorii chytrých zdravotnickýchch a fitness zařízení a nabízí řadu produktů vhodných pro každodenní aktivity i intenzivní sport. Ucelené produktové portfolio zahrnuje chytré hodinky Fitbit Ionic™, bezdrátová sluchátka Fitbit Flyer™, náramky Fitbit Surge®, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Fitbit Charge HR™, Alta™, Fitbit Charge™, Fitbit Flex 2™, Fitbit Flex®, Fitbit One® a Fitbit Zip® a chytré váhy Aria® a Aria 2™. Produkty značky Fitbit jsou dostupné v 55 000 obchodů v 65 zemích světa. Fitbit platforma, která vychází z databáze jedné z největších sociálních fitness sítí, nabízí osobní zkušenosti, pohledy a vedení prostřednictvím předních a softwarových a interaktivních nástrojů, jakými jsou Fitbit a Fitbit Coach aplikace, Guided Health programy a Fitbit OS pro chytré hodinky. Fitbit Health Solutions vyvíjí zdravotnická a wellness řešení pro lepší výsledky v oblasti zdraví pro zaměstnavatele a další subjekty.