Office Depot se zaměřil na hledání nových talentů. V první polovině září bude vyhlášen 1. ročník designové soutěže

Společnost Office Depot se ve spolupráci s Czech Design rozhodla pro uspořádání soutěže o návrh nejlepšího designu bloku pro rok 2018. Hlavním tématem soutěže je příroda neboli Stromy pro život.

Do soutěže se může přihlásit kdokoliv, avšak primárně je cílena na studenty středních škol. Na autora vítězného návrhu čeká odměna 40 000 Kč. Výroba proběhne v limitované edici a výherní blok bude zařazen do prodejní nabídky. Office Depot tímto dává prostor všem lidem s kreativním myšlením a zároveň předpokládá, že soutěž bude pořádána pravidelně každým rokem.  

Blok jako předmět soutěže nebyl vybrán náhodně. Většina lidí právě blok používá k zaznamenání svých nových nápadů.

Pro uspořádání soutěže jsme se rozhodli, protože chceme oživit kancelařinu. Ta bývá, často neprávem, vnímána jako šedivá a nudná. Proto se těšíme, že objevíme něco opravdu zajímavého a nového a doplníme tím současnou nabídku Office Depot,“ doplňuje Milan Baran, Regional VP CEE, Office Depot.

Office Depot mimo jiné věnuje 10 % z prodané částky Klokánkovi (Fond ohrožených dětí) z Hostivic.

Více o soutěži se dovíte zde: www.officedepot.cz/soutez

Office Depot® Česká republika

  • Společnost Office Depot® vstoupila na český trh v roce 2006 prostřednictvím akvizice úspěšné firmy Papirius®.
  • Office Depot® se vyprofiloval z dodavatele kancelářských potřeb v integrátora služeb
    a poskytovatele řešení pro každou kancelář.
  • V našem katalogu naleznete nepřeberné množství produktů. Zajistíme vám obyčejnou obálku, ale také řešení v oblasti IT šitá na míru.
  • Snažíme se nejen brát, ale také dávat. Náš program Stromy pro život® pomáhá již několik let. Od roku 2003 jsme vysadili již 530 268 stromů.
  • Náš logistický systém s unikátní garancí Zítra nebo zdarma® zaručuje doručení kompletní dodávky do druhého pracovního dne.

S námi je vaše kancelář bez starostí!