SIM karta zdarma k nákupu produktů Evolveo

EVOLVEO zvýhodňuje prodej vybraných produktů a zákazníkům poskytuje bonus v podobě předplacené SIM karty

21-9. 2017 – Aktuální nabídka mobilního telefonu Evolveo StrongPhone G4, fotopasti Evolveo StrongVision S2 a bezdrátového alarmu Evolveo Sonix  je doplněna bonusem v podobě předplacené SIM karty. V případě mobilního telefonu je součástí dodávky SIM karta v hodnotě 300 Kč, v případě alarmu a fotopasti 30 Kč.

EVOLVEO StrongPhone G4 je odolný a voděvzdorný outdoorový chytrý telefon, který ale vypadá jako telefon manažerský. Použitý čtyřjádrový  64bitový procesor Mediatek překonává konkurenční řešení v oblasti energetické účinnosti. Je založen na výkonné, ale úsporné architektuře ARM Cortex A53. Rychlý 64bitový procesor pracuje na frekvenci 1.4 GHz a jeho duální GPU Mali T720 poskytuje dostatečný výkon pro špičkové aplikace a hry.

Telefon nabízí dostatek operační paměti a velké vnitřní úložiště. Rychlá 3 GB operační paměť umožní plynule přepínat mezi nejnáročnějšími úkoly nebo hraní graficky náročných her bez velkých prodlev. 32 GB vnitřní paměť poskytuje dostatek místa pro všechny oblíbené aplikace, mapové podklady, hudbu nebo filmy, navíc s možností snadného rozšíření pomocí microSDHC/SDXC karty. Telefon podporuje také funkci Adaptivního úložiště, které umí implementovat paměťovou kartu jako plnohodnotnou část úložiště. Telefon je vybaven kvalitním 8.0megapixelovým fotoaparátem, který využívá obrazový snímač SONY Exmor R a video lze natáčet ve Full HD kvalitě. Model G4 také podporuje rychlé nabíjení baterie a navíc umožňuje Dual SIM režim. Mobil podporuje vysokorychlostní 4G/LTE sítě. Chytrý telefon EVOLVEO StrongPhone G4  je nově dodáván s operačním systémem Android 7.0 Nougat.

EVOLVEO StrongVision S2 je fotopast, která podporuje odesílání snímků na mobilní telefon nebo email. Video lze zaznamenávat v nejvyšší kvalitě Full HD, noční záznam nebo fotografování umožní 36 citlivých infračervených přisvětlovacích diod. Spuštění snímání pohybu je velmi rychlé a záznam je poté uložen na microSD kartu. Časosběrný režim se hodí například pro zaznamenání postupu na stavebním projektu. Stačí nastavit časový interval a kamera pořídí snímek každých 30, 60 nebo 240 minut a uloží jej na kartu. Prostředí kamery je intuitivní, snadno a rychle nastavitelné pomocí českého menu na displeji. Záznam na SD kartu se spouští při detekci pohybu před kamerou nebo nastavením snímání v časovém intervalu.  Pro pohodlné ovládání je přiložen dálkový ovladač. Kompaktní moderní kamera umožňuje pořizovat fotografie nebo video záznam se zvukem všude tam, kde nemůže být použit klasický kamerový systém. Snadno zaznamená pohyb v okolí domu, chaty, zahradního domku, firmy, skladu, stavby, nebo při sledování divoké zvěře ve vzdálených lokacích.

EVOLVEO Sonix je kompaktní bezdrátový zabezpečovací GSM alarm a je ideální volbou pro zabezpečení bytu, kanceláře, garáže, dílny, domu, chaty nebo obchodu.  Montáž EVOLVEO Sonix zvládne každý, není nutné platit za instalaci specializované firmě. Bezdrátová technologie nevyžaduje žádné vrtání a tahání drátů, pouze umístěte bezdrátová čidla v objektu nebo mimo něj až do vzdálenosti 80 metrů.  V případě narušení monitorovaného objektu bude tato událost signalizována SMS zprávou až na 5 přednastavených čísel a také hlasovým voláním. Obsluha alarmu je snadná, stačí jej aktivovat/deaktivovat dálkovým ovladačem, klíčenkou, podobně jako u centrálního zamykání automobilu. 

Dostupnost a cena
Uvedené produkty s předplacenou SIM kartou jsou dostupné v síti vybraných prodejců a v internetových obchodech.

Pro více informací navštivte
Web: http://www.evolveo.eu/cz/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEono-1cGHesLH4-fz6Lw4w

Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.