Zyxel na veletrhu Broadband World Forum 2017 představí nové Wi-Fi řešení Multy Pro

Společnost Zyxel Communications bude na letošním veletrhu Broadband World Forum prezentovat nejmodernější řízené Wi-Fi řešení, které poskytovatelům služeb umožňuje snadno, levně a spolehlivě pokrýt celé domácnosti Wi-Fi sítí špičkové kvality.

Prémiové řízené Wi-Fi řešeníMulty Prodisponuje vysoce výkonnými branami, optimální kombinací hardwaru a softwaru a také Wi-Fi systémem typu mesh pro optimální výkon Wi-Fi a spolehlivé pokrytí celých domácností. Další výhodou je vzdálená správa Multy Pro dle standardů TR-069 a TR-181, která poskytovatelům služeb šetří náklady na podporu a servisní výjezdy.

„S rostoucím počtem aplikací náročných na šířku pásma a většími nároky uživatelů na nepřetržité připojení roste i tlak na to, aby poskytovatelé služeb dokázali zajistit pokrytí celých domácností spolehlivou Wi-Fi. A přesně to řešení Multy Pro umožňuje,“ dodává Martin Bratičák, Head of Channel CEE. „Navíc aplikace pro vzdálené řízení Multy Pro umožňuje správu sítě přímo uživatelem, což znamená, že stížnosti zákazníků se stanou věcí minulosti.“

Řešení Multy Pro bylo jmenováno jako jeden z finalistů prestižního výročního ocenění Broadband Award, které bude uděleno na Boradband World Forum 2017.

LTE3300 též nezůstalo pozadu a je nominováno na cenu za Nejlepší bezdrátové řešení.

Zyxel bude na veletrhu Broadband World Forum prezentovat také své komplexní portfolio LTE produktů splňující požadavky uživatelů na LTE v interiérech, venku i na cestách. Jeho součástí jsou produkty pro bleskově rychlou 4G a LTE konektivitu sloužící jako záloha pro pevné sítě nebo ke zvýšení spolehlivosti a dosahu sítí ve městech i na venkově.

Součástí expozice společnosti Zyxel bude také řešení Nebula pro správu cloudových sítí, které výhody cloudu přináší do sítí poskytovatelů řízených služeb. Nebula dokáže z jednoho cloudového rozhraní řídit velký počet kabelových, bezdrátových i bezpečnostních zařízení, čímž přispívá k vyšší efektivitě a produktivitě poskytovatelů řízených služeb.

Na veletrhu Broadband World Forum 2017, který se koná na berlínském výstavišti Messe Berlin od úterý 24. října do čtvrtku 26. října, společnost Zyxel najdete na stánku D104B v hale 21. Bližší informace jsou k dispozici na stránkách bbwf.zyxel.com

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 000 organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally.