O zaměstnance v Českých Radiokomunikacích nově pečuje Luboš Tejkl

Praha, 12. října 2017 – České Radiokomunikace (CRA) posilují management, novým personálním ředitelem se stal Luboš Tejkl. CRA se proměnily v posledních několika letech v moderní dynamickou firmu orientovanou na špičkové služby v oblasti vysílání, ICT nebo internetu věcí, podpořené unikátní infrastrukturou a inovativními technologiemi. Dobrou znalostí obdobného prostředí se může prezentovat Luboš Tejkl, který má dlouholeté zkušenosti v oblasti HR v technologických a inovativních společnostech, v posledních dvou letech vedl oblast lidských zdrojů ve skandinávské technologické společnosti Tieto.

„Mým cílem je pokračovat v budování atmosféry a podmínek pro zaměstnance v CRA tak, abychom společně ještě umocnili proměnu, kterou společnost prošla. Možnost pracovat ve firmě s hlubším posláním, dobrou tradicí a se zapálenými lidmi, kteří dokáží udávat tón trendům ve využívání nových technologií je pro mne opravdová výzva,“ říká Luboš Tejkl.

V posledních letech vedl Luboš Tejkl oddělení lidských zdrojů ve společnosti Tieto, během jeho působení se firma dostala mezi TOP zaměstnavatele v oblasti IT v České republice. Předtím pracoval ve vedení HR v České spořitelně, GE a ConocoPhillips.

Luboš Tejkl vystudoval historii a pedagogiku na Univerzitě v Hradci Králové a absolvoval postgraduální studium v oblasti pracovního práva na Univerzitě Karlově. Titul MBA získal na Sheffield Hallam University. Ve volném čase se věnuje rodině – je ženatý a má 4 děti. Má rád hory a lyžování.

České Radiokomunikace a.s. (CRA) jsou leaderem v poskytování digitální infrastruktury. Kromě vysílacích služeb se firma zaměřuje na propojování světa televize, rádia a internetu. Provozuje vlastní datová centra a svým zákazníkům poskytuje špičkový výpočetní výkon. CRA disponují vlastní optickou páteřní sítí a díky silné vysílací infrastruktuře mohou nabídnout zákazníkům i bezdrátové řešení, případně připojení blízkých lokalit pomocí optických vláken.

Stáhněte si aplikaci CRA vše o produktech, interaktivně na jednom místě: