Prodej Fitbit Ionic, prvních chytrých hodinek značky Fitbit, zahájen exkluzivně u CZC.cz

První chytré hodinky od Fitbitu debutují osobním koučem, dynamickými tréninky, SpO2 senzorem, nejkvalitnější GPS v oboru, měřením plaveckých tréninků, vestavěným hudebním přehrávačem, bezkontaktními platbami a několikadenní výdrží baterie

Praha, 16. října 2017 – Přední světový výrobce wearables, společnost Fitbit, dnes zahájila prodej svých prvních chytrých hodinek Fitbit Ionic u prodejce CZC.cz za doporučenou cenu 9 390 Kč. Hodinky jsou vybaveny SpO2 snímačem, který v budoucnu umožní měřit např. spánkovou apnoe, vestavěným GPS senzorem, sadou dynamických sportovních tréninků, vylepšeným měřením srdečního tepu a voděodolností do hloubky 50 metrů. Hodinky navíc podporují bezkontaktní platby, chytré notifikace a celou řadu populárních aplikací a designových skinů v obchodě Fitbit App Gallery. Fitbit Ionic mají také vestavěný hudební přehrávač, baterie poskytuje 4 a více dnů provozu hodinek. Nechybí ani funkce, na které jsou uživatelé Fitbit zařízení zvyklí, tedy automatické rozpoznání sportovní aktivity a analýza spánku na základě tepové frekvence uživatele.

Vše co potřebujete, vše v 1 zařízení

  • Osobní trenér Fitbit Coach – Vyzkoušejte dynamické tréninky umístěné přímo v chytrých hodinkách, které se přizpůsobují podle zpětné vazby uživatele, nebo poslouchejte pokyny profesionálů skrze Audio Coaching (dostupné v roce 2018) pro vylepšení výdrže a rychlosti při chůzi a běhu.1
  • Společník pro běhání – Nechte hodinky automaticky rozpoznat svůj běh s funkcí Run Detect. Ta sama zapne GPS senzor, zastaví měření, když si dáte pauzu na občerstvení a opět se aktivuje, jakmile vyběhnete.
  • Nový plavecký režim – Použijte hodinky Ionic pro měření plaveckého tréninku díky voděodolnosti do hloubky 50 metrů. Hodinky ukazují počet bazénů v reálném čase a zaznamenají dobu plavání a množství spálených kalorií.
  • Nejkvalitnější GPS senzor – Vestavěná anténa a unikátní design hodinek Fitbit Ionic poskytuje přesnější spojení s GPS a GLONASS satelity. Nechte telefon doma a veškeré údaje o své sportovní aktivitě mějte přímo na displeji hodinek.
  • Vylepšená technologie měření srdečního tepu – Hodinky Ionic mají vylepšenou technologii PurePulse® pro měření srdečního tepu při jízdě na kole, běhu a dalších.
  • Zcela nový senzor – Integrací nového typu SpO2 snímače se uživatelům otevírají nové možnosti monitorování svého zdraví, jako např. sledování příznaků spánkové apnoe.
  • Motivace skrze hudbu – Nechte svůj mobilní telefon doma a poslouchejte hudbu přímo ze svých chytrých hodinek Fitbit Ionic, které mají úložiště pro více jak 300 písniček (2,5 GB prostoru). Spárujte hodinky s novými Bluetooth sluchátky Fitbit Flyer™ nebo jakýmikoli jinými.
  • Plaťte s Fitbit Pay™ – Nechte peněženku doma a elegantně plaťte pouze pomocí chytrých hodinek Fitbit Ionic. Tato funkce bude v České republice zprovozněna nejdříve v roce 2018.
  • Chytré notifikace – Přijímejte upozornění na příchozí hovory, textové zprávy, upomínky a notifikace z aplikací Facebook, Gmail, Instagram, atd.
  • Několikadenní výdrž baterie – Se 4 dny a více výdrže na baterii (10 hodin při aktivní GPS nebo přehrávání hudby) budou hodinky Fitbit Ionic sledovat jakýkoli váš sportovní výkon i monitorovat váš spánek celou noc.

Nejpevnější a nejlehčí GPS hodinky od Fitbitu

Hodinky Fitbit Ionic jsou vyráběny zcela novým procesem a z nových materiálů, které zvyšují odolnost a snižují celkovou váhu a běžné každodenní opotřebení. To má za následek uvedení extrémně lehkých a pohodlných hodinek určených pro celodenní nošení.

  • Náš nejpokročilejší design – Unibody konstrukce slouží také jako Bluetooth a GPS anténa. Tato konstrukce vytváří silnější a kvalitnější GPS signál, který oceníte v husté městské zástavbě i na odlehlých trasách.
  • Vyrobeny, aby odolaly – Hodinky Ionic jsou navrženy z nových materiálů, s novými náramky a testovány víc než kdy dříve s jediným cílem – aby odolaly.
  • Jasný displej – barevný kulovitý dotykový displej umožňuje vytáhnout jas displeje až k hodnotě 1000 nitů, čímž budete mít své statistiky čitelné i na přímém slunci.
  • Stylové a moderní příslušenství – Hodinky Fitbit Ionic příchází s uceleným portfoliem stylů a barev s vyměnitelnými pásky řady Classic, Sport a koženými pásky od výrobce Horween. Každý si najde to své ať už jde do práce, cvičit nebo se bavit do velkoměsta.

Produktové a lifestyle fotografie jsou ke stažení na www.dropbox.com.

 

O společnosti Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit pomáhá lidem vést zdravější a aktivnější život tím, že jim zpřístupňuje informace o jejich úspěších a aktivitě, motivuje je a poskytuje vedení k co nejsmysluplnějšímu tréninku. Fitbit je přední značkou v kategorii chytrých zdravotnickýchch a fitness zařízení a nabízí řadu produktů vhodných pro každodenní aktivity i intenzivní sport. Ucelené produktové portfolio zahrnuje chytré hodinky Fitbit Ionic™, bezdrátová sluchátka Fitbit Flyer™, náramky Fitbit Surge®, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Fitbit Charge HR™, Alta™, Fitbit Charge™, Fitbit Flex 2™, Fitbit Flex®, Fitbit One® a Fitbit Zip® a chytré váhy Aria® a Aria 2™. Produkty značky Fitbit jsou dostupné v 55 000 obchodů v 65 zemích světa. Fitbit platforma, která vychází z databáze jedné z největších sociálních fitness sítí, nabízí osobní zkušenosti, pohledy a vedení prostřednictvím předních a softwarových a interaktivních nástrojů, jakými jsou Fitbit a Fitbit Coach aplikace, Guided Health programy a Fitbit OS pro chytré hodinky. Fitbit Health Solutions vyvíjí zdravotnická a wellness řešení pro lepší výsledky v oblasti zdraví pro zaměstnavatele a další subjekty.

1 Chytré hodinky Fitbit Ionic jsou vybaveny 1 vestavěným dynamickým tréninkem a 3 statickémi tréninky. Přístup k dalším dynamickým tréninkům vyžaduje placené předplatné.