SteelSeries uvádí na trh klávesnici Apex M750 TKL bez numerického bloku

Chicago 31. 10. 2017 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, uvádí na trh Apex M750 TKL. Nedávno uvedený model mechanické klávesnice byl okleštěn o část s numerickým blokem pro dosažení kompaktního designu vhodného k snadnější přepravě mezi eSportovými turnaji.

Robustní design klávesnice reprezentuje pevné a odolné šasi s matnou černou povrchovou úpravou, do kterého jsou zasazeny vlastní spínače QX2 podsvícené jednotlivými diodami umožňujícími rozsvítit klávesnici celou paletou RGB barev. SteelSeries Apex M750 TKL nabízí díky absenci numerického bloku malý kompaktní design a zároveň více prostoru pro podložku a myš.

Tento „Tenkeyless“ design klávesnice preferuje také Sander „VoO“ Kaasjager, celoživotní uživatel SteelSeries periferií a nedávno oznámený ambasador SteelSeries: „Používám relativně nízkou senzitivitu myši, a proto potřebuji co nejvíce prostoru na desce stolu. SteelSeries Apex M750 TKL nemá numerický blok, ale pyšní se všemi skvělými vlastnostmi běžného modelu M750. Pro mě jasná volba, která zaručí, že nechtěně nezavadím o klávesnici.“

Nechybí tradiční kompatibilita se zdarma dodávaným softwarem SteelSeries Engine a s ním spjatými aplikacemi jako jsou PrismSync, GameSense, Audio Visualizer, ImageSync, Discord a další.

SteelSeries Apex M750 TKL je k dispozici celosvětově prostřednictvím webu https://steelseries.com/gaming-keyboards/apex-m750-tkl za doporučenou koncovou cenu 139,99 euro.

 

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.