2. ročník Veletrhu Franchisingu představí nejméně 30 značek, očekává se více než 2000 návštěvníků

PRAHA, 1. listopadu 2017 Pražský Veletrh Franchisingu bude ve znamení podnikatelských a pracovních příležitostí, vzájemných kontaktů, nápadů a navazování spolupráce. Představí se okolo 30 značek ze světa franchisingu, organizátoři očekávají více než 2000 návštěvníků. Novinkou bude spojení veletrhu s Master franchisovou konferencí, která přináší exkluzivní nabídku výhradního zastoupení zahraničních franšízových značek.

2. ročník Veletrhu Franchisingu se koná 15. listopadu 2017 ve Slovanském domě v Praze jakožto součást Hlavní události Týdne podnikání. Organizátorem Veletrhu Franchisingu je stejně jako u loňského ročníku společnost PROFIT system® ve spolupráci s organizací European Leadership&Academic Institute (ELAI).  

Své nabídky a koncepty spolupráce budou prezentovat známé a úspěšné značky různého zaměření – na veletrhu se představí mimo jiné McDonald’s, Telepizza, Subway, Remax, Century21, OK Point, Svět zdraví, Sklizeno, Naturhouse, Partners, Ugova čerstvá šťáva, dětské oblečení Coccodrillo nebo samoobslužné prádelny Quickwash a SpeedQueen. Přítomní však budou i zástupci firem nově vstupujících na český trh. V oblasti gastronomie jsou to například značky EasyWine a EasyBeer. Obě jsou unikátní v tom, že v restauracích nabízejí zákazníkům stěnu se samoobslužným výdejem různých druhů piva či vína.

Součástí veletrhu letos bude také Master franchisová konference, o níž Aleš Tulpa z partnerské a pořadatelské společnosti Avex systems říká: „Konferenci organizujeme od roku 2012. Ve Slovanském domě budou představeny zajímavé zahraniční franchisové koncepty, které v České a Slovenské republice hledají své nové partnery. V nabídce společností jsou také projekty s licencí pro výhradní zastoupení. Účastníci tak mají jedinečnou možnost jednat přímo se zástupci franchisových systémů o podmínkách a navázat osobní kontakty.“

Veletrh Franchisingu navazuje na úspěšný loňský ročník. I letos bude především příležitostí k ověření možností a navázaní spolupráce, k přímému jednání mezi franšízory (poskytovateli licencí) a potenciálními franšízanty (samostatně podnikajícími osobami v rámci franšízové sítě). „Zájem o franchising stále roste, a přestože současné komunikaci dominují sociální sítě a další digitální média, jsme přesvědčeni o tom, že pořádání veletrhu má své nezastupitelné místo. Obchodníci totiž dávají stále přednost individuální komunikaci,“ potvrzuje ředitel společnost PROFIT system® Marek Halfar. Součástí veletrhu bude i letos doprovodný program ve formě workshopů, přednášek a panelových diskuzí v rámci Školení franchisingu.

Více informací o veletrhu přinášejí internetové stránky www.veletrhfranchisingu.cz.

 

Společnost PROFIT system franchise services s.r.o. je mezinárodní společnost, která se zabývá komplexním poradenstvím v oblasti franchisingu ve střední a východní Evropě. Zpracovala přes 200 franchisových konceptů napříč všemi obory. Zaměřuje se také na vyhledávání vhodných kandidátů pro prodej franchisových licencí a je členem skupiny Profit system s pobočkami v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku, Chorvatsku, Rusku, Litvě, na Ukrajině a Slovensku. Další informace jsou k dispozici na: www.profitsystem.cz.

PROFIT system franchise services s.r.o. provozuje odborný portál Franchising.cz, vydává tištěný čtvrtletní magazín Vlastní firma FRANCHISING a je pořadatelem Veletrhu FRANCHISINGU v Praze a Varšavě.  Společnost PROFIT system franchise services s.r.o. je řádným členem České asociace franchisingu.