Tuny těžké oceli dorazily ve 4K na Xbox One X

Wargaming je skutečně potěšen, že svoji nejpopulárnější válečnou free-to-play hru World of Tanks může nyní představit hratelnou ve 4K rozlišení s plnohodnotnou podporou HDR na nejnovější konzoli světa Xbox One X od Microsoftu.

World of Tanks mají za sebou vskutku dlouhou konzolovou cestu. První debut si hra odbyla na Xboxu 360 již v roce 2014. Fanouškům hry přinesla z PC verze populární herní styl s novým obsahem a celou řadou vylepšení pro konzolové publikum. Změna je však život a s novým výkonem přichází čas na změny.

Čas je neúprosný a dnes se tak hra může v plné síle představit za podpory výkonu Xboxu One X. World of Tanks jsou zde s dosud největším grafickým skokem, který nabízí plně nativní 4K rozlišení a podporu HDR.

Vůbec poprvé od debutu v roce 2014 na Xboxu 360 se navíc hra rozšiřuje v rámci rodiny Xbox konzolí o jednu velmi vychytanou novinku. Hráči na Xbox 360, Xbox One, Xbox One S a nyní i Xbox One X mohou využívat společně hlasový chat a koordinovat tak svůj postup na bojišti. To však není všechno, novinek a vylepšení je celá řada.

„Jsme poctěni, že World of Tanks jsou jednou z prvních her uváděných společně s konzolí Xbox One X,“říká TJ Wagner, kreativní ředitel a výkonný producent ve studiu Wargaming Chicago-Baltimore. „Možnosti, které nabízí nová platforma, nám umožnily, že World of Tanks mohou vypadat ještě lépe, hrají se lépe, než kdykoliv před tím. Náš tým má za sebou opravdu pořádný kus práce. Podařilo se nám vylepšit každý aspekt hry a těšíme se, jak se hra na nové platformě bude nadále vyvíjet.“

Noví hráči dostanou šanci začít svoji tankovou kariéru s World of Tanks X Edition Starter Kit, který je k dispozici zdarma v online obchodu Microsoft již ke stažení. Základní hra však obsahuje i jedno velké překvapení, tím je americký Tier II T1E6-X1 se stoprocentně vytrénovanou posádkou a garážovým slotem zdarma. K tomu všemu je navíc k dispozici třídenní prémiový čas.

Exkluzivně je v Microsoft Store také dokonalý balíček Xbox Scorpion Bundle, který oslavuje úžasný přírůstek do rodiny konzolí Xbox dalším bonusovým obsahem. K dispozici tak je další prémiový čas, XP Boost společně s kamuflážní posádkou a hodně ostrý M56 Scorpion – americký Tier 7 Tank Destroyer.

Více informací zde:

www.console.worldoftanks.com

The X Edition Starter Kit je pod tímto odkazem:

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/world-of-tanks-x-edition/c332pc99rsht

The Xbox Scorpion Bundle najdete zde.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/xbox-scorpion-bundle/c018vg4rh0z5