Honor k Vánocům naděluje chytrý náramek Honor Band 3 zdarma

Praha, 27. listopadu 2017 – Značka Honor připravila pro své fanoušky neodolatelnou vánoční akci. Každý, kdo si od 27. listopadu až do konce roku zakoupí Honor 9, dostane jako dárek chytrý sportovní náramek Honor Band 3 v černém odstínu v hodnotě 1829 Kč zdarma. Akce platí u všech autorizovaných prodejců nebo do vyprodání zásob.

Honor 9: Hvězda mezi vlajkovými loděmi za skvělou cenu

Špičkový Honor 9 patří k tomu nejlepšímu, co je na trhu chytrých telefonů
k dispozici. Na přední straně blýskavého designového telefonu je jemný 5,15″ FullHD displej a bleskurychlá a spolehlivá čtečka otisků prstů. Honor 9 se pyšní skleněnými zády s 3D zakřivením a originálním efektem lomu světla. Zádům pak dominuje duální fotoaparát, s kombinací 12+20 MPx, videa natáčí
do rozlišení 4K. Hlavní fotoaparát je doplněný 8MPx selfie kamerou.

Výkon zajišťují osmijádrový procesor Kirin 960 s 4GB operační pamětí. Vše doplňují 64 GB ROM, USB-C, infraport, 3200mAh baterie, funkce rychlonabíjení, podpora dualSIM nebo NFC a Android 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského prostředí EMUI 5.1.

Vlajková loď značky Honor 9 je k sehnání za 10 990 Kč. K dispozici je v safírově modrém, antracitově černém nebo ledově šedém odstínu.

Honor Band 3: Nepostradatelný společník nejen ke sportu

Chytrý náramek Honor Band 3 lze primárně využít k monitoringu chůze, běhu či plavání. Krokoměr pohlídá denní ujitý počet kroků. V režimu běhu náramek signalizuje tempo, překonanou vzdálenost, spálené kalorie a po spárování s GPS telefonu majitelé zjistí také běžeckou trasu. Má zabudovaný senzor měření srdečního tepu a v měření tepové frekvence patří k nejpřesnějším náramkům na trhu. Náramek je vodotěsný až do 50 m hloubky. Mimo sportovní aktivity ho lze využít i k monitoringu délky a kvality spánku.  

Po bluetooth spárování s telefonem upozorňuje také na příchozí hovory, zprávy nebo ukazuje notifikace zvolených aplikací, jako jsou například Facebook, Hangouts, Instagram nebo budík.

Baterie Honor Bandu 3 vydrží nabitá až 30 dní. Náramek je kompatibilní nejen se systémem Android
ve verzi 4.4 a výše, ale také s iOS 8.0 a výše. Všechna data o aktivitách, nastavení a další záležitosti jsou
k dispozici v aplikaci Huawei Wear. V běžném prodeji je Honor Band 3 k sehnání za 1829 Kč.

Akce černý Honor Band 3 zdarma ke každému zakoupenému Honoru 9 platí od 27. listopadu až do 31. prosince u všech autorizovaných prodejců včetně operátorů v online prodeji nebo
do vyprodání zásob.

 

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.