Novou grafickou designérkou v agentuře Fallon Prague se stala Veronika Pruszaková

Do reklamní agentury Fallon Prague, která je součástí skupiny Publicis One, nastoupila na pozici grafické designérky Veronika Pruszaková. Jejím klientem bude zejména ŠKODA AUTO. Věnovat se bude především návrhům katalogů pro tuto automobilku. Vedle toho bude také vytvářet návrhy webových bannerů a dalších digitálních displejových formátů.

2017-07-11 09_56_00-WE ARE FALLON PRAGUE – An International Agency in the Heart Of Europe

Pruszaková vystudovala obor Reklamní grafika na VOŠ Orange Factory a vzdělání si prohloubila studiem Mediální komunikace na Univerzitě Jana Amose Komenského. Ve Fallon zhodnotí pět let zkušeností, které získala v reklamní agentuře Jennings Prague, v níž pracovala zejména pro klienta Marks & Spencer.

O Fallon Prague

Fallon začal jako agentura v Minneapolisu v roce 1981. V Praze otevřela kancelář v říjnu 2014 a nyní má kolem 50 zaměstnanců z 15 zemí, kteří pracují především na globálním účtu ŠKODA. Kanceláře má také v Londýně a Tokiu. Fallon Prague je plně integrovaná, tvořivě vedená agentura v srdci Evropy. Takže zatímco v Londýně jsou Britové a v Paříži Francouzi, Praha je skutečně evropská. Pokud chcete mluvit s Evropany, možná byste si měli promluvit nejdřív s námi.