13 tiskových zařízení Kyocera získalo ocenění „Highly Recommended“ od BLI

Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získala ocenění pro třináct modelů zařízení TASKalfa a Ecosys od Buyers Laboratory LLC (BLI), předního nezávislého důvěryhodného poskytovatele testovacích služeb a informací o produktech pro zobrazovací a kancelářskou techniku.

Modely TASKalfa společnosti Kyocera (8052ci, 7052ci, 6052ci, 5052ci, 4052ci, 3552ci, 2552ci, 3511i, 3011i) a ECOSYS (P3060dn, P3055dn, P3050dn, P3045dn) získaly náročnou certifikaci, která je založena na důkladném testování a vyhodnocení klíčových atributů, jako je použitelnost, kvalita tiskového výstupu a spolehlivost.

Hodnocení “Vysoce doporučené” je nejvyšší certifikací, kterou od společnost BLI lze získat. Třináct oceněných produktů se pohybuje ve škále od černobílých zařízení, která jsou ideální pro malé pracovní skupiny, až po barevná multifunkční zařízení určená pro středně velké a rozsáhlé kancelářské prostředí.

Takahiro Sato, prezident společnosti Kyocera Document Solutions Europe, uvedl: “Tato získaná ocenění odrážejí konzistentní kvalitu a výkonnost v celé naší rozmanité produktové řadě. V první řadě jsou však důkazem úsilí talentovaných zaměstnanců společnosti Kyocera. Naším závazkem je neustále vyvíjet vysoce kvalitní zařízení a služby“.

BLI je světově proslulý zkušební orgán, který provádí hloubkový nezávislý průzkum v oblasti zobrazování dokumentů, a je dceřinou společností Keypoint Intelligence.

O společnosti Buyers Laboratory LLC
Společnost Buyers Laboratory LLC (BLI) je už 50 let přední nezávislou testovací laboratoří kancelářského vybavení a právním ochráncem spotřebitelů. Ve své internetové databázi a v bulletinech zveřejňuje srozumitelné a přesné informace o parametrech a cenových relacích kancelářských zařízení (kopírky, tiskárny, faxy a multifunkční zařízení). Díky svým zprávám o terénním a laboratorním testování je považována za předního recenzenta výrobků. Ve zprávách z terénu jsou zákazníkům výrobky poprvé představeny spolu s předběžnou analýzou jejich výkonu. V následné zprávě o laboratorním testu, jenž probíhá po dobu několika měsíců ručním testováním v laboratoři, jsou pak klientům poskytnuty nejdetailnější a nejpřesnější hodnotící informace těchto zařízení. Pro více informací navštivte www.buyerslab.com nebo www.buyerslabadvisor.com.

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.com

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení KYOCERA v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru, je oficiálním distributorem tiskového řešení MyQ a prodejcem a integrátorem DMS systému M-Files. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.