Datart otevřel již třetí prodejnu v Brně

Elektroprodejce Datart otevřel poslední listopadový den již svoji třetí brněnskou prodejnu, tentokrát situovanou do nového OC Globus v Brně-Ivanovicích. I tuto prodejnu postavil dle osvědčeného konceptu „Prodejna 21. století“.

Datart chce, aby se zákazníci v humanizované prodejně cítili příjemně a zároveň se v ní rychle zorientovali. Základem je proto vzdušný a prosvětlený interiér, který v kombinaci s přírodními odstíny zelené a dřevem vytváří příjemnou atmosféru. Zboží je vystaveno přehledně v tematických sekcích. Uličky jsou dostatečně široké pro volný pohyb zákazníků s kočárky či na vozíku. V prodejně zákazníci naleznou rozsáhlý sortiment elektra, včetně doprovodných služeb, s jehož výběrem ochotně poradí elektrospecialisté.

„Naše prodejna je nyní plná nejlepších vánočních dárků. Na zákazníky v ní čeká navíc chytrý stromeček, který ukazuje seznam nejprodávanějších produktů a může tak sloužit jako inspirace pro výběr vánočních dárků. Seznam je průběžně aktualizován, takže zákazníci vždy vidí aktuálně nejprodávanější zboží. Je zde také výdejna e-shopu, kde si mohou zákazníci vyzvednout zboží i na Štědrý den,“ doplňuje Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu. Prodejna je otevřena denně od 9 do 21 hodin, na Štědrý den do 12 hodin.

V Brně má Datart již prodejny v OC Avion a galérii Vaňkovka. Ještě tento týden otevře firma další prodejnu ve slovenském Martinu.

O společnosti DATART INTERNATIONAL, a.s.

Datart je přední maloobchodní prodejce zaměřený na spotřební elektroniku. Na českém a slovenském trhu působí již od roku 1990. V současné době má 51 kamenných prodejen, 6 Datart kuchyňských studií a 2 e-shopy. Společnost zaměstnává 1 200 pracovníků a disponuje vlastním distribučním centrem. Ve finančním roce 2016/2017 provozní výsledky hospodaření dosáhly 43, 4 miliónů Kč a čistý obrat přes 5,8 miliard Kč.  V tomto roce Datart pokračuje v expanzi, modernizuje jednak stávající a zároveň otevírá nové prodejny.