SCANquilt s affiliate reklamou zvyšuje prodeje i povědomí

Největší českou online affiliate síť VIVnetworks.com nově využívá SCANquilt, výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design.

Největší českou online affiliate síť VIVnetworks.com nově využívá výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. Od zařazení affiliate reklamy do svého online marketingu si slibuje posílení svého internetového byznysu.

Internetový prodej bytových doplňků a textilu se v ČR zvyšuje již několik let v řadě a letos je tento trend ještě výraznější. Přední prodejci, mezi něž SCANquilt patří, hledají způsob, jak dál efektivně propagovat svou značku a zvyšovat objem internetových prodejů.

Průměrná objednávka na www.scanquilt.cz byla v roce 2016 více než 2500 Kč. Největší zájem byl o povlečení, polštáře a přikrývky,“ přibližuje za SCANquilt Petr Limberský, ředitel prodejní sítě. „Od affiliate reklamy si slibujeme primárně zvýšení prodejů i povědomí o značce, a s tím související zvýšení návštěvnosti na našich 47 prodejnách napříč celou Českou republikou.“

O SCANquilt

Značka SCANquilt v současné době zaujímá se sítí 47 prodejen a vlastním e-shopem významné místo na českém trhu jako výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní, pohodlné a zdravé spaní, trendy a design. Více naleznete na www.scanquilt.cz.

O společnosti VIVnetworks.com

VIVnetworks.com patří na českém, slovenském, polském a maďarském trhu mezi silné hráče na poli affiliate marketingu. Využívá k tomu technologii CJ Affiliate by Conversant (dříve Commission Junction). Ke klientům na českém trhu patří známé značky jako například KASA.cz, Mall.cz, ZOOT.cz, Euronics.cz, NOTINO.cz, Okay.cz, Sconto Nábytek, Tchibo, Tescoma.cz, Bata.cz, Allianz.cz, mBank.cz, Hej.sk, ZľavaDňa.sk a další. Významně se podílí na rozvoji trhu výkonnostního marketingu pořádáním workshopů a konferencí. Více na www.vivnetworks.com.