V Pet Center odstartovala vánoční kampaň, přišel i Mikuláš

Společnost PetCenter CZ, největší prodejce chovatelských potřeb v České republice i na Slovensku, pro své zákazníky nachystala bohatou vánoční kampaň. Její součástí je Mikulášská nadílka pro domácí mazlíčky, dárek v podobě adventního kalendáře k nákupu nad 1500,- a speciální slevová akce Taška plná radosti, která již proběhla v listopadu.

Pet Center - Mikuláš 2.jpg

Originální nadílka proběhla tradičně 5. prosince, zaměstnanci Pet Center rozdávali na vybraných místech v Praze adventní kalendář Huhubamboo, který značka pro své fanoušky připravila. Anděl a čert jej nadělili více než 100 majitelům, ostatním páníčkům nabídli menší balené pochoutky pro psy, slevové poukázky do kamenných prodejen či vouchery do psího hotelu na 1 noc. Kalendář lze mimo jiné zakoupit v kterékoliv kamenné prodejně Pet Center, vhodný je pro kočky i psy.

Listopadová akce byla zaměřena na značku Huhubamboo, zákazníkům umožnila sestavit pro své mazlíčky vánoční dárek na míru. Celý projekt se poté nesl v duchu „čím více produktů zakoupíte, tím větší slevu dostanete, radost tak udělal nejen obdarovaným.

“Vánoční svátky bychom měli trávit ve společnosti svých nejbližších a k tomu neodmyslitelně patří naši čtyřnozí přátelé. Proto jsme se rozhodli připravit výhodné akce a nevšední zážitky, které je do svátečního veselí více zapojí. Doufáme, že kampaň všechny majitele a mazlíčky potěší,” říká Dalimil Čech, CEO Pet Center.

O společnosti Pet Center CZ

Pet Center CZ šíří radost mezi domácími mazlíčky a jejich chovateli, a to prostřednictvím sítě prodejen s chovatelskými potřebami Pet Center v Česku i na Slovensku. Prodejny jsou zákazníkům k dispozici prakticky 364 dní v roce.

První prodejna vznikla v roce 2000 a v současné době jich má Pet Center po celé České a Slovenské republice přes 150. Nabízí v nich široký sortiment chovatelských potřeb, rozsáhlou nabídku kvalitních krmiv nebo známé i méně známé druhy domácích zvířat. V červenci společnost otevřela Psí hotel a školku v centrále v Horních Počernicích v Praze. V létě 2016 byl spuštěn nový e-shop pro Česko (www.petcenter.cz) i Slovensko (www.petcenter.sk). Novinkou v rámci služeb je psí salon, který společnost spustila v březnu 2017.

Pet Center je jasná volba pro každého stávajícího i budoucího majitele jakéhokoli domácího mazlíčka. Je místem, kde mohou chovatelé sdílet své zážitky a zkušenosti. Místem, kam může každý přijít pro radu a pomoc.

Pet Center aktivně pomáhá ohroženým zvířatům a ve spolupráci s Občanským sdružením na ochranu ohrožených zvířat se podílí na aktivitě #stopmnozirnam.