AITOM nově pracuje pro Prague Convention Bureau

Digitální agentura AITOM, specialista na tvorbu komplexních internetových řešení, začala pracovat pro organizaci Prague Convention Bureau, jež se zabývá propagací Prahy jako místa pro pořádání konferencí, kongresů i korporátních akcí pro české i zahraniční subjekty. Kromě nových webových stránek vytvoří AITOM i strategii pro online marketing.

2017-11-14 19_02_41-Digitální agentura pro tvorbu webu a marketing _ AITOM

Organizace Prague Convention Bureau se zabývá propagací Prahy jako ideální kongresové destinace, nový web by tomu měl společně s promyšleným online marketingem pomoci. Rozsáhlá marketingová strategie, kterou agentura AITOM vypracovala ve vstupní studii, obsahovala i komplexní analýzu konkurence Convetion Bureau v některých ostatních velkých evropských městech.

Jen za rok 2016 Prague Convention Bureau poskytlo podporu celkem 68 asociacím. V Praze organizace úzce spolupracuje s dalšími klíčovými subjekty v kongresovém průmyslu, jako jsou například kongresová a konferenční centra nebo hotely.

“V Praze se prakticky všichni AITOMáci usídlili a žije se nám tu dobře, proto nás práce pro Prague Convention Bureau baví. Těšíme se, že ukážeme i dalším firmám a organizacím, především ze zahraničí, jak skvělé město Praha je,“ říká konzultant z AITOMu Daniel Musil.

O agentuře AITOM

Internetová agentura AITOM vytváří pro své klienty z řad středně velkých firem weby, které plní stanovené cíle. Spolupráce s AITOMem vychází ze vstupní studie, díky které dokáže AITOM pro klienta zodpovědně navrhnout webové řešení a realisticky odhadnout náklady na dosažení požadovaných obchodních výsledků. Díky internímu oddělení internetového marketingu se dokáže postarat i o relevantní návštěvnost webu. AITOM tedy nabízí komplexní internetové řešení: vstupní studii, vývoj webu i internetový marketing.

Na českém trhu působí již více než deset let a za tu dobu se jejím specialistům podařilo realizovat přes pět set úspěšných projektů.