Na iDNES.cz proběhne 13. prosince tradiční aukce originálních pivních lahví Pilsner Urquell

Ve středu 13. prosince od 9.00 hodin se na portálu iDNES.cz uskuteční tradiční vánoční aukce deseti originálních pivních lahví Pilsner Urquell. Letos je jejich tvůrcem umělecký ředitel sklárny Moser Lukáš Jabůrek.

Jabůrek navrhl lahve v designu inspirovaném tvarem sudu. Na každé z ručně broušených zátek je vyobrazen jeden z milníků historie pivovaru Plzeňský Prazdroj. Pečeť pak připomíná 175. výročí uvaření první várky ležáku Pilsner Urquell.

Tradiční aukce se letos koná již pošesté. Předchozí ročníky Centru Paraple, které pomáhá vozíčkářům s poškozením míchy, přinesly téměř 4,5 milionu korun. Ke sběratelům putovalo celkem padesát lahví. Nejvyšší cena zatím padla v aukci loni, kdy za jednu z lahví zaplatil vítěz aukce úctyhodných 150 tisíc korun.

Odkaz na aukci naleznete na internetové adrese www.idnes.cz/aukce2017

O MEDIÁLNÍ SKUPINĚ MAFRA

Multimediální skupina MAFRA patří k nejsilnějším mediálním společnostem v České republice. Je zastoupena všemi mediatypy – printem, onlinem, TV a rozhlasem. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník Mladá fronta DNES, druhým deníkem ve skupině jsou Lidové noviny. Kategorii bezplatných tištěných titulů zastupuje deník METRO a regionální týdeník 5plus2. Zástupcem v časopiseckém segmentu je zpravodajsko-společenský týdeník TÉMA, který se s nejvyšším prodaným nákladem řadí mezi nejčtenější tituly ve své kategorii. Zpravodajské portfolio doplňují největší zpravodajský web iDNES.cz, videoportál iDNES.tv, zpravodajský server Lidovky.cz a eMimino.cz, největší komunitní web pro maminky. Rodina iDNES.cz zahrnuje také komunitní weby s různým zaměřením: největší internetové fotoalbum Rajče.net, magazín o běhání RunGo.cz a realitní web reality.idnes.cz. Do skupiny dále patří  zábavný videoportál Playtvák.cz, hudební stanice Óčko a Rádio Impuls (součástí mediální divize Agrofert), virtuální operátor MOBIL.CZ, největší a nejstarší cashback portál VratnéPeníze.cz, mobilní aplikace Portmonka, unikátní projekt Dárkomat, který nabízí dárkové karty atraktivních a oblíbených značek a IDOS.cz, vyhledávač jízdních řádů ve veřejné dopravě. Digitál je ve skupině MAFRA zastoupen společnostmi ACOMWARE, konzultační společností pro digitální marketing a Ledmultimedia. MAFRA také drží obchodní podíl ve skupině TICKETPORTAL, největší ticketingové společnosti v Česku a na Slovensku. Na Slovensku je portfolio skupiny zastoupeno vydavatelstvím MAFRA Slovakia, které vydává například Hospodárske noviny, magazíny Evita a TÉMA a je provozovatelem webového portálu HNonline.sk a dalších titulů. Nedílnou součástí mediální skupiny MAFRA jsou také tiskárny MAFRAPRINT, které zajišťují nejen coldsetový tisk všech titulů MAFRA, ale i velkonákladový tisk pro obchodní partnery.