Sváteční akční balíčky od SteelSeries

Chicago 12. 12. 2017 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, přináší prostřednictvím svého webového portálu speciální zvýhodněné sváteční balíčky vybraných produktů. Jsou dostupné ve dvojicích i jednotlivě se slevou až 50 % a možností dopravy zdarma.

Středobodem akčních balíčků jsou nové myši Sensei 310, resp. Rival 310, s vysoce přesnými senzory TrueMove 3 poskytujícími sledování pohybu „jedna ku jedné“. Ty jsou kombinovány s oceňovanými sluchátky SteelSeries Arctis 5 a klávesnicemi napříč cenovými, resp. kvalitativními kategoriemi: Apex 150, Apex M500 či Apex M750.

V rámci nabídky jsou tak k dispozici například:

Sensei 310 + Apex M500 Bundle

SteelSeries Sensei 310 je symetrickou herní myší s exkluzivním senzorem TrueMove 3. Nabízí 8 programovatelných tlačítek, čistě silikonové boční plochy a nově navržené mechanické spínače s garancí 50 milionu kliknutí.

Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M500 nahradila na trhu populární 6Gv2. Disponuje tradičním rozložením kláves včetně numerického bloku, spínači Cherry MX Red, technologií anti-ghosting a jednobarevným modrým LED podsvícením

Rival 310 + Arctis 5 Bundle

Herní myš SteelSeries Rival 310 je určená pravákům, integruje senzor TrueMove 3 s 12 000 CPI, 350 IPS a snímáním pohybu jedna k jedné.

Sluchátka SteelSeries Arctis 5 jsou vyhotovena v moderním designu a nabízí maximální pohodlí díky použité AirWeave tkanině a dostatečně velkým náušníkům. Používají kvalitní zvukové měniče, 7.1 kanálový zvuk a zatahovací ClearCast mikrofon.

Rival 310 + Apex M750 Bundle

Herní myš SteelSeries Rival 310 zde doplňuje současná vlajková loď v sortimentu mechanických klávesnic. SteelSeries Apex M750 je vyvedena v kompaktním designu z hliníkového jádra a ukrývá vlastní spínače QX2 a RGB podsvícení.

Aplikace pro detailní správu a nastavení

Zdarma dodávaný software SteelSeries Engine 3 poskytuje jednotnou správu všech periférií značky. Umožňuje kompletní správu jednotlivých produktů od programování tlačítek, nastavení sensitivity přes podsvícení až po speciální aplikace, jako jsou ImageSync, Audio Visualizer či PrismSync a GameSense.

Speciální akční balíčky jsou k dispozici prostřednictvím webu https://steelseries.com/holiday-sale

SteelSeries Sensei 310 & Apex M500 Bundle za cenu 149,99 euro s DPH a dopravou.

SteelSeries Rival 310 & Arctis 5 Bundle za cenu 159,99 euro s DPH a dopravou.

SteelSeries Rival 310 & Apex M750 Bundle za cenu 189,99 euro s DPH a dopravou.

 

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.