AT Computers rozšiřuje portfolio o čtečky inkBOOK

Ostrava, 13. 12. 2017 – Společnost AT Computers rozšiřuje své portfolio o produkty značky inkBOOK. Ta vyrábí výkonné a exkluzivní čtečky e-knih.

Vlajkovými produkty, které jsou k dispozici pod značkou inkBOOK, jsou čtečky e-knih, které integrují nejmodernější technologie partnerů, jako je E-Ink, Adobe, Sony. Čtečky inkBOOK Prime a inkBOOK Classic 3 nabízejí obrazovky E-Ink Carta™ vytvořené technologií e-papíru. Díky této technologii je čtení nejen příjemnější, ale také zdravější pro oči. Obě čtečky získaly ocenění Red Dot za výjimečný design a inovativní řešení.

InkBOOK jsou nejotevřenější elektronické čtečky na trhu, které fungují na základě operačního systému Android. Mají dotykový displej s technologií, která zabrání únavě očí. Ke všem oblíbeným knihkupectvím se připojíte během několika sekund. Dodává se s českým menu a integrací www.e-reading.cz, ale nabízí mnohem více. Má patentovánu novou technologii Rapid RefreshTM, která zaručuje špičkovou kvalitu zobrazení. Nabízí 8 LED světel za denního světla i při čtení za tmy a o 30% větší kapacitu baterie, než obdobná zařízení.

Produkty inkBOOK má u ATC na starosti produktový manažer Aleš Fajkus (fajkus@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 22,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.