ZM-K350M – oblíbená klávesnice se vším na dosah za příznivou cenu

13. 12. 2017 – (Zalman Tech Co., Ltd.) – Je dobré mít vždy vše doslova na dosah. Tato úvah stála za návrhem designu klávesnice Zalman ZM-K350M. Jihokorejská značka připravila funkční produkt při zachování klasického vzhledu, s velmi příznivou cenou. Výsledkem je bestseller mezi klávesnicemi Zalman, který si našel od svého uvedení na trh již desítky tisíc uživatelů.

Značka Zalman je známá především díky chladicím systémům a počítačovým skříním, v nabídce ale nechybí počítačové periferie včetně klávesnic. Klávesnice ZM-K350M patří mezi cenově velmi dostupná zařízení. Nízká cena však není to jediné, co je na této klávesnici pozoruhodné.

Design

Tvar klávesnice ZM-K350M je jednoduchý, ideální pro široké užití. Klávesnice je vyrobena z černého materiálu. Od konkurence se odlišuje dodatečnými multimediálními klávesami, které jsou vyhrazeny pro spouštění specifických programů a aplikací nebo pro přístup k různým systémovým funkcím. Hranatý tvar si najde své příznivce, zvlášť v případě používání s myší podobného tvaru.

Další možnosti

Výše zvýšené přidané multimediální klávesy jsou důležitým aspektem klávesnice. Na levé straně klávesnice jsou umístěny klávesy pro My Computer, Calculator, Home, a Mail.  Na pravé straně jsou klávesy pro Play/Pause a tři ovladače hlasitosti či ztlumení zvuku.

Klávesy pro zvuk, profily a odolnost

Zalman ZM-K350M je membránová klávesnice, je tedy poměrně tichá. Umístění kláves se jeví jako nízké, je to dáno tím, že jsou zabudované hlouběji do rámu klávesnice. Odolnost kláves je s ohledem na příznivou cenu vynikající. Výrobce udává odolnost až deset milionů stisknutí.

Cena a dostupnost

Membránová klávesnice Zalman ZM-K350M  je dostupná prostřednictvím internetových obchodů a v síti vybraných prodejců. Ceny začínají již na 219 Kč včetně DPH.

Technické specifikace:

  • Membránová klávesnice
  • 112 kláves (včetně 8 multimediálních kláves)
  • USB 2.0
  • Barva: Černá
  • Hmotnost: 568 g
  • Rozměry: 481 × 182 × 32 mm

—————————————————————

Jihokorejská společnost Zalman byla založena v roce 1999 a je známá výrobou počítačových dílů a periferií. V nabídce mimo jiné nechybějí velmi tiché chladicí systémy CPU a VGA, počítačové skříně a počítačové periferie nejvyšší kvality.