Wargaming chystá prázdninové oslavy

Oslavy ve World of Tanks PC

Tvůrci World of Tanks vyzývají všechny hráče, aby si o nadcházejících vánočních prázdninách zahráli World of Tanks. Důvod to má opravdu jednoduchý. Populární hra totiž od 15. prosince do 15. ledna nabídne celou řadu speciálních a vánočními svátky vylepšených misí.

Po jejich dokončení jsou hráči odměňováni řadou nejen skvělých bonusů, ale také množstvím kosmetických vylepšení. Získáte například krásně zasněženou garáž, kterou si budete moci následně ještě vylepšovat a dokrášlovat. Čím více ve své garáži zvýšíte sváteční náladu, tím vice dárků získáte. Vydejte se do světa tanků hned na čtyři vánoční způsoby. Vyzkoušejte moderní Vánoce, tradiční Vánoce, nebo si to hoďte do oslav sovětského Nového roku. Slavit lze samozřejmě i Čínský Nový rok.

Pro konzolové World of Tanks velké věci přicházejí v malém balení

Vánoce do World of Tanks Console přicházejí s návratem režimu Toy Tanks, takže se opět budete moci ponořit do lítých bitev hračkových tanků. Současně s tím se ve hře objeví celá řada bonusů a opravdu hodně kořisti. Lze se dokonce dostat až k tanku z nedávno vydané švédské řady. Od 13. prosince na hráče čeká hodně novinek a to včetně operace Tanksmas. Pokud dumáte nad významem tohoto slova, pak jde samozřejmě o výraz, který naznačuje spojení s anglickým slovem Christmas. Líté boje a krásné dárky, to jsou prázdninové oslavy v konzolových World of Tanks.

World of Tanks Blitz oslavuje svátky módem Blitz Fair

Jeden z největších eventů ve hře World of Tanks Blitz je s příchodem vánočních prázdnin zpět. Je tady Blitz Fair. Ten je rozdelěný do dvou etap. První se odehrává v samotné hře, kde mohou hráči získat nejen klasické in-game dárky, ale také tzv. lístky, které pak budou moci za opravdu úžasné odměny. Druhá etepa tak probíhá na portálu hry, kde se lze dobrat opravdu raritních dárků. Aukce se vzácnými předměty, z nichž některé se objevují pouze jednou nebo dvakrát v historii hry, pak je podtrhuje významnost celé akce. Vždyť během prázdnin lze získat

###

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-

play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k

dnešnímu dni vydala více než 10 herních titulů. V současné době se Wargaming

zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20.

století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a

námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět

integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet.

V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i

konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox

One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v

dobývání