Tech Data rozšiřuje portfolio značek o další velké ryby HGST a Broadcom

PRAHA, 18. prosince 2017Společnost Tech Data po nedávném uzavření distribučního kontraktu na produkty AMD nově obohatila své portfolio o dva další globální hráče na poli počítačových komponent. Po značce AMD aktuálně přibyly také firmy HGST a Broadcom. V prvním případě se jedná o autorizovanou distribuci
a ve druhém dokonce o exkluzivní distribuci pro český i slovenský trh.

Společnost Tech Data posiluje svou pozici na trhu díky nedávné akvizici Tech Data AS Czech (bývalý Avnet). Nové distribuční kontrakty počítačových komponent firem HGST a Broadcom rozšíří nabídku portfolia s přidanou hodnotou v oblasti řešení pro enterprise klienty, servery, storage systémy, NAS úložiště a kamerové a dohledové systémy.

„Nové distribuční kontrakty navazují na první smlouvu s AMD, která byla uzavřena díky akvizici Tech Data a Tech Data AS. Toto spojení nám již dnes přináší hmatatelné výsledky a do budoucna nabízí další možnosti k uzavření nových distribučních smluv,“ řekl Vít Vojtěšek, Product Marketing Director.

O společnosti Tech Data
Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500R a již po osmé v řadě byla označena za jednu z “nejobdivovanějších společností na světě”.
Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.