AT Computers vyhodnotilo Pyrománii 2017

Ostrava, 19. 12. 2017 – Společnost AT Computers těsně před Vánoci ukončila svou Megaakci Pyrománie 2017. Rozdáno bylo na 2000 ohňostrojů mezi 1400 resellerů v České republice i na Slovensku.

Zákazníci ATC se do této akce mohli zapojit od 1. listopadu do 15. prosince 2017 do 12:00 hodin – za nákupy zadané na jejich registrační kartě pak mohli získat 1, 2 nebo 3 ohňostroje. Jeden kus vyhrál každý, kdo měl v tomto období obrat přes 199.999 Kč bez DPH.

Do akce se zapojilo přes 1400 resellerů. Rozdáno bylo na 2000 ohňostrojů. Výherci získali ohňostroje 3. kategorie, které byly dříve určeny pouze profesionálům, nyní s nimi lze manipulovat od 21 let. Všechny ohňostroje již byly zaslány jejich novým majitelům a ti si je tak můžou užít již na letošního Silvestra.

„Děkujeme všem zúčastněným resellerům, že se do naší ATC Megaakce Pyrománie zapojili – účast byla hojná a jsme rádi, že akce měla skvělý ohlas. Velká skupina zákazníků dosáhla alespoň na jeden ohňostroj, takže jim přejeme, aby si ho na Silvestra náležitě užili. Všem přejeme klidné Vánoce a do roku 2018 hodně radosti, štěstí, pohody a úspěchy nejen v obchodě“, řekl Martin Wanke, marketingový ředitel ATC.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 22,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.