Advokátní kancelář CEE Attorneys propojuje středoevropský a asijský byznys

Praha, 20. prosince 2017 – Advokátní kanceláři CEE Attorneys založené v Česku se podařilo úspěšně uchytit na asijských trzích v Indii, Číně a Japonsku. V obou zemích zároveň pořádá byznysové kulaté stoly a konference, kterých se účastní špičky obchodu i politiky.

Kancelář založená v roce 2014 narostla velmi rychle na jedenáct poboček s téměř sto právníky v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Ukrajině, Litvě, Lotyšsku a Rumunsku. K poslednímu rozšíření došlo na podzim, kdy CEE Attorneys navázala spolupráci s čínskou advokátní kanceláří A&Z a indickou Maheswari&Co. Pobočka advokátní kanceláře A&Z v Tokiu pokrývá službami též japonský trh. Obě kanceláře představují špičku v oboru s množstvím mezinárodních klientů. Hned při příležitosti oficiálního stvrzení partnerství se v Číně a posléze Indii konala obchodní fóra pro podnikatele, kteří mají zájem investovat v regionu CEE. Akci podpořilo velvyslanectví České republiky stejně jako zastupitelské úřady ostatních zemí či Polská agentura pro investice a obchod. Stejně tak akci navštívili zástupci významných lokálních i mezinárodních společností, např. TATA, Franch Bakery či Shanghai International Logistics.

Hlavním cílem konferencí a workshopů pořádaných CEE Attorneys je propojit české i ostatní středoevropské firmy s asijskými investory se zájmem o navázání spolupráce v našem regionu. CEE Attorneys tyto zprostředkovatelské služby nabízí nadnárodním společnostem a středním podnikatelům stejně, jako inovativním start-upům. Kancelář tak svým klientům pomáhá rozvíjet jejich podnikání, a mezinárodním projektům zaručuje jednotný přístup ve všech jurisdikcích.

„Cenová dohoda nastavená v jedné kanceláři je platná v celé naší síti, takže pokud klient expanduje, získá stejnou kvalitu a profesionální služby za stejných podmínek ve všech kancelářích CEE Attorneys po celém světě,“ vysvětluje Zdeněk Tomíček, Group Director of Expansion a zakládající Partner CEE Attorneys. „Rozumíme potřebám klientů stejně dobře, jako rychlosti a dynamice mezinárodního obchodu. Všude spolupracujeme s renomovanými daňovými poradci, auditory a poradenskými společnostmi, stejně jako s oborovými sdruženími, státními i nevládními organizacemi.“

O CEE Attorneys:

CEE Attorneys je mezinárodní advokátní kancelář působící v regionu střední a východní Evropy s 11 pobočkami a s téměř 100 právníky v České republice, v Polsku, na Slovensku, v Litvě, v Lotyšsku, Rumunsku, Ukrajině a v Maďarsku, a s partnerskými kancelářemi v Asii. Jsme kancelář, prostřednictvím které získáte jednotný, plně profesionální přístup napříč regiony. Díky našim zkušenostem jsme schopni zajistit klientům právní služby, které překlenou jazykové a kulturní bariéry. Spolupracujeme s renomovanými daňovými poradci, auditory a poradenskými společnostmi stejně jako se státními a nevládními organizacemi. Mezi naše klienty patří velké nadnárodní společnosti i inovativní start-upy a středně velcí podnikatelé. Více najdete na: www.ceeattorneys.com