Publicis Groupe je zpátky se svým přáním do roku 2018

20. prosince 2017 – Praha – Reklamní průmysl má za sebou dvanáct měsíců plných převratů. Skupina Publicis Groupe zahájila proměnu, aby stála v čele i v nové situaci. Jedna tradice však zůstává stále stejná – novoroční přání.

V tomto hektickém čase se Arthur Sadoun, předseda a generální ředitel Publicis Groupe, snaží, aby jeho zpráva byla stručná, ale výstižná (alespoň projednou!).

Podívejte se na následující video s přáním do roku 2018, v němž se dozvíte, jaké nečekané změny a výhody uplynulý rok skupině Publicis Groupe přinesl: https://publicisgroupewishes2018.com.

TITULKY

Marcel

Spolupředseda: Pascal Nessim

Kreativní předsedkyně: Anne de Maupeou

Manažerka týmu: Eva Castrillo

Produkce: Rémy Guizerix a Claire Langet

Kreativní ředitel pro sociální média: Loris Bernardini

Manažer sociálních médií: Damien Mescudi

PR manažeři: Soraya Khireddine / Jérémy Faure

Režie a produkce – Marcel

Režie: Edouard Le Scouarnec

Kamera: Sophian Belgarbi

Film o filmu: Pierre Le Goff Marcel

Postprodukce – Prodigious

Prezident: Pierre Marcus

Postprodukce: Frederic Lubin

Vizuální efekty: Matthieu Royer, Nicolas Vogel Úprava barev: Regis Oyer

Zvláštní efekty/ Masky: Clsfx/atelier69

Publicis Groupe

Viceprezidentka, ředitelka komunikace: Peggy Nahmany

Manažerka globální komunikace: Lindsay McCallum

Koordinátorka mezinárodní komunikace: Farida Koulibale-Ikonga

Manažerka komunikace: Sabrina Pittea

O Publicis Groupe – Síla jednoho

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] je globální lídr v oblasti marketingu, komunikace a digitální transformace, kterému dodává energii kombinace kreativity a technologií. Publicis Groupe svým klientům poskytuje jednoduchý přístup ke svým nástrojům a odborným znalostem prostřednictvím nabídky založené na modulech. Publicis Groupe má čtyři hlavní složky: Publicis Communications (Publicis Worldwide, Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, BBH, Marcel, Fallon, MSL, Prodigious), Publicis Media (Starcom, Zenith, Spark Foundry, Blue449, Performics, DigitasLBi), Publicis.Sapient (SapientRazorfish & Sapient Consulting) a Publicis Health. Tyto čtyři jednotky působí napříč hlavními trhy a na všech ostatních trzích je zastupuje Publicis One, plně integrovaná služba, která pod jednou střechou shromažďuje veškeré odborné znalosti Publicis Groupe. Skupina Publicis Groupe má zastoupení ve více než 100 zemích a zaměstnává téměř 80 000 odborníků.

www.publicisgroupe.com | Twiitter:@PublicisGroupe | Facebook: www.facebook.com/publicisgroupe | LinkedIn: Publicis Groupe | http://www.youtube.com/user/PublicisGroupe | Viva la Difference!