Tech Data byla jmenována jednou z Top 20 IT vzdělávacích společností

Ocenění potvrzuje, že Tech Data, jediný distributor technologií na seznamu, nabízí vzdělávání a školení na světové úrovni

CLEARWATER, Fla. (19. prosince, 2017) Společnost Tech Data (Nasdaq: TECD) dnes oznámila, že byla jmenována jednou z “Top 20 IT Training Companies” (Top 20 vzdělávacích společností v IT) serverem Training Industry, Inc. Společnost Tech Data celosvětově poskytuje certifikovaná IT školení prostřednictvím svých vzdělávacích a školících řešení ve více než 60 zemích v Jižní i Severní Americe, Evropě, Asii a Tichomoří. Na seznamu Top 20 nejlepších vzdělávacích společností v IT se již šest let nacházela pod názvem ExitCertified a čtyři roky pod bývalým názvem Avnet Academy. Obě instituce jsou nyní součástí Tech Data. Seznam „Top 20 IT Training Companies“ je součástí snahy serveru Training Industry neustále vyhledávat ty nejlepší poskytovatele vzdělávacích služeb či technologií pro IT segment na vzdělávacím trhu v rámci podpory firemního vzdělávání a vývoje.

„Toto významné ocenění potvrzuje náš cíl dodávat ta nejlepší vzdělávací řešení s přidanou hodnotou pro náš cenný ekosystém partnerů,“ řekl Rich Hume, výkonný viceprezident a hlavní provozní ředitel společnosti Tech Data. „Již více než deset let dodáváme jedincům i firmám výjimečné vzdělávací zkušenosti a toto uznání od serveru Training Industry nám pomůže ještě více ukázat obětavost našeho týmu.“

Server Training Industry vytvořil seznam Top 20 IT Training Companies na základě uvedených kritérií:

  • Hloubka a kvalita obsahu IT školení a kurzů
  • Vedení a inovace v IT školení
  • Velikost firmy a její růstový potenciál
  • Kvalita a počet zákazníků
  • Ocenění, uznání a konkurenční diferenciace

 

Tech Data nabízí širokou škálu vzdělávacích a tréninkových řešení, včetně strategických vzdělávacích programů k získání certifikátů na dovednosti, které jsou nutné k podpoře dnešních technologií. Poskytuje také řadu kurzů zaměřených na aplikace pro klienty, kteří plánují implementovat nové nebo zdokonalené podnikové aplikace. Jak Tech Data Academy, tak ExitCertified nabízí vzdělávací služby autorizované nejvýznamnějšími prodejci technologií, spolupracují se zákazníky a partnery při vytváření vzdělávacích plánů podle jednotlivých prodejců či technologických řešení, včetně  cloudu, datové analytiky a IoT, datových center, mobility, bezpečnosti a síťových technologií.

„Společnosti v letošním seznamu ‚Top 20 IT Training Companies‘ jsou lídry v poskytování vzdělávacích služeb v oblastech IT infrastruktury, programování a databází,“ uvedl Ken Taylor, prezident Training Industry, Inc. „Společnosti, které se umístily v žebříčku „2017 IT Training Companies Top 20“, adaptovaly své kurzy a jejich obsah tak, aby vyhověly preferencím zákazníků, a nabízejí celou řadu způsobů výuky.“

Server Training Industry připravuje seznamy Top 20 společností v klíčových sektorech na trhu vzdělávání v rámci svého poslání neustále vyhledávat ty nejlepší poskytovatele vzdělávacích služeb či technologií pro IT segment na vzdělávacím trhu. Vzhledem k rozmanitosti požadavků klientů na trhu IT školení není u společností vybraných do Top 20 určeno pořadí.

Klikněte pro sdílení na Twitteru: .@Tech_Data byla jmenována jednou z Top 20 #IT vzdělávacích společností serverem @trainingindustr; http://ow.ly/Yvcv30dSLb0.

Více informací o vzdělávání v rámci Tech Data naleznete na Tech Data Academy.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500® a již po osmé v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.

O Training Industry, Inc.

Training Industry, Inc. poskytuje nejnovější zprávy, články, případové studie a příklady z praxe v oblasti vzdělávání a vydává výroční zprávy Top 20 a Watch List, pokrývající řadu sektorů vztahujících se ke korporátnímu vzdělávání. Naším cílem je pomáhat specializovaným podnikům a profesionálním školitelům získávat informace, náhled a nástroje potřebné k efektivnějšímu řízení vzdělávání.

 

Kontakt pro média

Anna Mitchell

+420 731 009 043

a.mitchell@cook-comm.com

 

# # #