UniCredit Bank poskytuje investiční služby s novým softwarem od CTS Trade IT

Společnost CTS Trade IT, která vyvíjí softwarová řešení pro společnosti poskytující finanční služby, implementovala pro UniCredit Bank platformu na podporu investičních produktů. Systém nově funguje i ve slovenské pobočce.

2017-12-20 15_06_02-Clever Trading Solution.png

Software CTS Trade IT se tak stal primárním systémem, pomocí kterého UniCredit Bank distribuje podílové fondy a další investiční produkty. Používá ho v retailu i v privátním bankovnictví. Systém počítá i s novým investičním dotazníkem a bance automaticky vyhodnocuje test přiměřenosti a vhodnosti investice.

„Pro UniCredit Bank jsme už dříve pracovali a i tentokrát je s výsledkem velice spokojená. S naším systémem CTS se jí mnohem lépe pracuje, což nakonec ocení i její klienti. Pomohli jsme jí také tím, že jsme do něj zapracovali nový investiční dotazník a nové MiFID2 regulatorní požadavky. Přesně to je cílem CTS Trade IT, a to zefektivňovat denní pracovní úkony a přinášet nové investiční produkty,” říká Zdeněk Kamlar, Account delivery manager z CTS Trade IT.

O společnosti CTS Trade IT:

CTS Trade IT a.s. poskytuje softwarová řešení, která pokrývají problematiku obchodování na kapitálových trzích. Denně je banky používají k zadávání transakcí za stamilióny korun.

Softwarová řešení CTS Trade IT jsou moderní a uživatelsky přívětivá. Jsou navržené tak, aby uživatelům snižovaly náklady a dovolovaly jim dál růst.

Mezi zákazníky se řadí významné středoevropské bankovní domy – Česká a Slovenská spořitelna (Erste Group), RaiffeisenBank CZ a RaiffeisenBank International (Raiffeisen Group), UnicreditBank Czech Republic and Slovakia, Československá obchodná banka a Citibank Europe plc, a další.