Časopis Reflex ukryl v předvánočním dvojčísle sto tisíc korun

Poslední číslo časopisu Reflex tohoto roku s datem vydání 21. 12. 2017 ukrývá sto tisíc korun. Na 100 čtenářů tak čeká mezi prvními stránkami Reflexu tisícikoruna.

Přemýšleli jsme nad tím, co čtenáři před Vánoci opravdu potřebují. Odpovědí byly jednoznačně peníze. Proto jsme připravili tuto ojedinělou akci. Žádné kupóny, žádné dárky, ale reálně peníze, a to à la Reflex,“ uvedla Eva Královcová, vedoucí marketingového oddělení časopisu Reflex a webu Reflex.cz.

Tisícikoruna je v časopise vložena společně s dopisem, kterým přeje celý tým Reflexu čtenářům klidné svátky. Všechny časopisy jsou z důvodu bezpečnosti zabalené v průhledné fólii a ty výherní jsou náhodně rozdistribuovány po celé České republice do novinových stánků i mezi předplatitele.

Chtěl bych žít v zemi, kde mít peníze není nic automaticky podezřelého, ale naopak – kde umět vydělat peníze je výrazem ctnosti, schopnosti, inteligence a odvahy. Kde zaměstnávat lidi znamená odpovědnost, ne vykořisťování a zneužívání lidské práce a umu,“ píše ve svém editorialu s názvem Peníze jsou krásné šéfredaktor Marek Stoniš.

Redakce Reflexu přeje všem svým čtenářům krásné svátky.

Časopis bude na stáncích do 3. 1. 2018.

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 milionu čtenářů tisku a téměř 7 milionů návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. 
Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.