Zebra Technologies představuje nový Android Smartphone pro malé a střední podniky

PRAHA – 21. prosince 2017 –  Společnost Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), lídr na trhu robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami umožňujícím podnikům mnohem lepší přehled v reálném čase, uvedla na trh nový mobilní počítač TC20, který splňuje specifické potřeby malých a středních podniků.

TC20 je lehké a odolné mobilní zařízení s dlouhou výdrží vyvinuté pro použití v malých a středních podnicích působících v odvětvích, jako je maloobchod a pohostinství. Zastaralý způsob papírové evidence nyní nahrazuje výkonné zařízení, které je vysoce odolné, s dlouhou výdrží, praktickým designem, vybavené vestavěným skenerem a disponující snadnou konektivitou a přehledným uživatelským rozhraním.

KLÍČOVÉ INFORMACE

  • Model TC20 představuje ryze praktické řešení pro oblast maloobchodu, skladového řízení zásob a pohostinství. Díky skenování čárových kódů 1D a 2D a snadnému párování s ručním držákem RFD2000 UHF RFID mohou malé a střední podniky nahradit méně efektivní řešení v podobě nespolehlivých, pomalých a náročných kamer smartphonů.
  • TC20 je navržen tak, aby odolával prašnému prostředí a náhodným pádům, což snižuje nákladné opravy a zajišťuje delší možnost použití.
  • Díky rozšířené záruce Zebra OneCare a systému LifeGuard pro Android™ je garantováno prodloužení životního cyklu produktu, neboť pravidelná aktualizace systému, snadné zajištění případných oprav a rozšířená bezpečnost operačního systému TC20 vám umožní dlouhodobé používání zařízení.
  • Snadnost použití bez nutnosti intenzivního zaškolování zaměstnanců, jasná obrazovka o průměru 4,3 palce, rozhraní Android a plně dotykový či dotykový počítač s klávesnicí výrazně usnadňují práci.
  • TC20 připomíná svým tvarem odolný smartphone, navržený přesně pro potřeby podniků. Jeho součástí je tzv. Mobility DNA – unikátní ekosystém softwarů typu Datawedge, StageNow, PowerPrecisions, Mobility Extensions, které usnadňují jak zavedení počítačů do provozu, tak i odstraňování případných komplikací.
  • Prostřednictvím Workforce Connect Push-To-Talk Express mohou zaměstnanci telefonovat mezi sebou prostřednictvím sítě LAN. Díky tomu lze snadno a rychle reagovat na měnící se potřeby a požadavky v reálném čase, koordinovat pracovní týmy a tím zlepšovat služby zákazníkům.
  • Široká nabídka doplňků, jakými jsou napájecí zdroje pro nepřetržitý provoz, ruční popruhy, pouzdra a držáky přispívá k vyšší účinnosti a praktičnosti.

Citace:

Bryan Bassett, Research Analyst, Mobile Enterprise: Device Solutions, IDC

„Mobilní počítač TC20 od Zebra Technologies představuje praktické, univerzální a výkonné zařízení. Díky delší životnosti baterie, odolnosti a lepší kvalitě skenování zvyšuje produktivitu zaměstnanců v celé řadě odvětví.“

Joe White, Senior Vice President, Enterprise Mobile Computing, Zebra Technologies

„Zebra nabízí nejširší řadu mobilních počítačů se systémem Android. Uvedením modelu TC20 svou pozici na trhu Android mobilních počítačů pro podnikové využití nadále posilujeme, protože tím pomáháme podnikům nahradit zastaralý způsob papírově vedené evidence či málo výkonná spotřební zařízení.

DALŠÍ INFORMACE

Více informací na stránkách Zebra Technologies

Účet společnosti Zebra Technologies na Facebooku

Účet společnosti Zebra Technologies na LinkedInu

Účet společnosti Zebra Technologies na Twitteru – @ZebraTechnology

O společnosti Zebra Technologies
Zebra (NASDAQ: ZBRA) umožňuje firmám, aby se staly stejně chytré a propojené jako svět, ve kterém žijeme. Informace v reálném čase – získané z vizionářského řešení zahrnující hardware, software a služby – poskytují organizacím konkurenční výhody, které potřebují, aby zjednodušily postupy, věděly více o svém byznysu a podporovaly své pracovníky v terénu na cestě k úspěchu v dnešním světě, kterému vládnou data.