Na český trh vstupuje značka Sage

Od ledna 2018 se zákazníci v České a Slovenské republice budou setkávat s novou prémiovou značkou domácích spotřebičů Sage, která je symbolem vysoké kvality, promyšleného designu, inovací a uživatelského komfortu. Pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Polsko bude značku Sage zastupovat exkluzivně společnost Fast ČR, patřící mezi největší regionální distributory domácích spotřebičů.

Sage je evropskou značkou společnosti Breville, jejíž produkty jsou prodávány ve více než 50 zemích světa. Australská Breville Groupe je celosvětově známá díky vlastnímu vývoji malých kuchyňských spotřebičů nejvyšší kvality, vyznačující se dlouhou životností a skvělým uživatelským komfortem.

Historie Brevillu se začala psát v roce 1932 a této společnosti vděčíme například za tzv. sendvič-toaster, který vyvinul jako první výrobce na světě. Po jeho uvedení na trh v roce 1974 se jenom v Austrálii prodalo 400 000 kusů.

Na našem trhu se pod značkou Sage setkáme s produkty zaměřenými na přípravu kávy – espressa, mlýnky, pěniče; grilování – grily, smoking gun; odšťavňování – odšťavňovače, smoothie nebo přípravu potravin –  roboty, mixéry, food procesory. Filozofií společnosti je poskytovat spotřebitelům produkty prvotřídní kvality, které povyšují obyčejné vaření na gurmánský zážitek. Tato filozofie se odráží i ve sloganech značky SAGE – „Žijeme jídlem“ a „Žijeme kávou“. Díky vlastnímu návrhu a náročnému testování bude možné u všech spotřebičů rozšířit záruku na 3 roky.

Pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Polsko bude značku Sage zastupovat exkluzivně společnost Fast ČR, patřící mezi největší regionální distributory domácích spotřebičů. „Produkty Sage se budou prodávat například v Mall.cz, Alza.cz, Datart, Electro World, a dalších,“ doplňuje Lukáš Toula, produkt manager značky Sage.