Regionální tým Veeam Software posílil Vladimír Krejčů

Veeam® Software, inovativní poskytovatel řešení dostupnosti pro velké podniky (the Availability for the Always-On Enterprise™) oznámil nástup Vladimíra Krejčů na pozici Channel manažera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

  • Vladimír Krejčů je od listopadu 2017 zodpovědný za rozvoj spolupráce se 706 ProPartnery společnosti Veeam Software na uvedených trzích, přičemž jeho hlavními úkoly jsou podpora partnerů, včetně úzkého napojení na marketingové aktivity Veeamu, podpora zájmu o vzdělávací kurzy a certifikace na Veeam technologie a vyhledávání nových obchodních příležitostí.
  • Vladimír Krejčů je zkušeným channel a business development manažerem, a do Veeamu přináší více než 15 let zkušeností s přímým i nepřímým prodejem, budováním prodejních kanálů a strategií pro nejvýznamnější IT společnosti na trhu, mezi které se řadí například Oracle a Cisco.
  • Tímto jmenováním posílí tým Veeamu pro nadcházející náročné, ale vzrušující období, kdy se očekává, že cloudové technologie budou se zaměřením na růst podnikové sféry představovat největší podíly na tržbách.

Další informace naleznete na stránkách www.veeam.com/cz.

Podpůrná vyjádření

„Velmi nás těší příchod Vladimíra do našeho týmu. Svou profesionalitu a vysokou úroveň prodejních dovedností kombinuje se schopností úspěšně řešit úkoly v mnoha oblastech byznysu. Nepochybujeme, že rostoucí regionální tým bude profitovat z příchodu tak uznávaného profesionála s dlouholetými zkušenostmi na lokálních trzích,” hodnotí příchod nového kolegy Martin Štětka, regionální ředitel společnosti Veeam pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. „S rostoucím zaměřením na podnikový segment a s nebývalým 84% meziročním nárůstem nových firemních objednávek dosaženým ve 3. čtvrtletí 2017 oceníme Vladimírovy zkušenosti z podnikové sféry. Jsem přesvědčen, že při našem neustálém rozvoji Vladimír významně přispěje k propojení obchodního týmu Veeamu s našimi partnery, abychom společně dopomohli našim zákazníkům k úspěchu.“

„Těší mě, že se připojuji k Veeamu v době, kdy máme spolu s našimi partnery jedinečnou příležitost pomoci podnikům v jejich transformaci a udržení konkurenceschopnosti. Veeam prodává výhradně prostřednictvím svých partnerů, a proto věnujeme velkou pozornost rozvoji a vzdělávání partnerské sítě. Vidím zde velký potenciál růstu příležitostí, což je velmi atraktivní,“ říká Vladimír Krejčů. “Práce pro rostoucí regionální tým Veeam Software je pro mne poctou a výzvou zároveň, a těší mě, že mohu spolupracovat s celým týmem a přispívat ke zvyšování povědomí o této značce a posilování jejího postavení na trhu.“