Do agentury Margetroid přichází bývalá mluvčí policejního prezidenta

Agentura Margetroid Ivany Karhanové rozšířila tým pro klienty z oblasti práva a bezpečnosti. Novou posilou týmu se stala Pavla Mudrochová (Kopecká), někdejší šéfka tiskového odboru Policejního prezídia ČR.

Pavla Mudrochová bude mít na starosti PR komunikaci, vztahy s médii a speciální akce pro stávající i nové klienty, především z oblasti práva a bezpečnosti.

„Pavla má dlouholeté zkušenosti z oblasti vzdělávání, práva a bezpečnosti. Je tak velkou posilou nejen pro agenturu, ale i pro naše klienty,“ uvedla majitelka agentury Margetroid Ivana Karhanová.

Pavla Mudrochová získala bohaté zkušenosti během sedmnáctiletého působení ve státní správě i v soukromém sektoru. Více než tři roky vedla tiskový odbor Policejního prezídia ČR a byla tiskovou mluvčí policejního prezidenta. Své zkušenosti obohatila o tvorbu a koordinaci komunikační strategie významných policejních útvarů, služby kriminální policie a vyšetřování. Krátce působila i na Magistrátu hlavního města Prahy (MHMP) a jako manažerka vnějších vztahů nastavovala komunikační strategii mezinárodní vzdělávací organizaci Junior Achievement, kterou založil Tomáš Baťa.