Právě vychází třetí díl úspěšné herní série o čarodějce Alici: Alice a Magické ostrovy

  • První díl (Alice: Polepšovna pro čarodějky) si stáhlo přes 1.200.000 hráčů
  • Český tým GameStylus již vydal čtyři série adventure her, všechny i česky
  • Alice a Magické ostrovy je nyní k dispozici pro Android, brzy bude i pro iOS

Praha 4.1.2018: Dlouho očekávaný třetí díl série o čarodějce Alici je nyní konečně dostupný hráčům z celého světa na Google Play. Jeho děj navazuje na předcházející adventure hry Alice: Polepšovna pro čarodějky a Alice a Dračí magie, hrát ho ale mohou i hráči, kteří předcházející díly nehráli. Hra pochází od českého týmu GameStylus a je mj. plně česky.

Děj hry: Alice nyní spokojeně žije na svém hradě v magickém světě, ale mocný čaroděj Darold M. se s tím rozhodně nesmířil. Už brzy potrestá Alici i draky, kteří jí pomohli. Alice se tak ve třetím díle znovu vydává na cestu, tentokrát po stopách tří čarodějů, kteří byli kdysi Daroldovými přáteli. Na cestu plnou kouzel i magických předmětů.

Alice a Magické ostrovy je opět klasická, ručně kreslená dobrodružná hra, se spoustou předmětů k sebrání a úkolů k vyřešení. Hráčům je i tentokrát k dispozici takzvaný SuperHelp – v menu lze získat nápovědu k jakékoli lokaci hry i s popisem kroků, které je zde potřeba učit, aby se hráč dostal dále.

Pozadí: Dosud vyšly 4 série adventure her týmu GameStylus: Mutanti vs. Vyvolení, Lovci vesmírných pokladů, Ostrov 16ti sester a právě Alice čarodějnice. Všechny hry byly vytvořeny s použitím editoru a engine GameStylus.com, který tým GameStylus vytvořil nejen pro sebe, ale také pro další autory adventure her.

Všechny adventure hry GameStylus vycházejí postupně pro Android i iOS. Série o Alici je dostupná v 9 jazycích, kromě českého také anglicky, německy, španělsky, portugalsky, italsky, rusky, polsky a francouzsky. První díl každé série je zdarma ke stažení, další jsou ke stažení za symbolickou částku (v případě hry Alice a Magické ostrovy za 42 Kč včetně DPH).

Odkaz na hru na Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bispiral.gs1324

Screenshoty z her:

http://gamestylus.com/adventure-game-screenshots-download-1-216