Časopis Prima vychytávky mají speciál – Prima vychytané křížovky

Nový, 48stránkový speciál Prima vychytané křížovky vydává FTV Prima pod obchodní značkou Solootions ve spolupráci s vydavatelstvím Bauer Media v.o.s. V novém titulu se snoubí křížovky, sudoku i osmisměrky s vychytanými nápady a recepty Ládi Hrušky z oblíbeného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky. Milovníci luštění si mohou tento special koupit od 9. ledna do konce května za 25 Kč v běžné distribuci PNS.

„Prima vychytané křížovky navazují na úspěch pořadu Vychytávky Ládi Hrušky i oblíbenost časopisu Prima vychytávky. V roce 2017 pořad průměrně sledovalo 441 000 diváků a měl jej puštěný každý pátý divák, který byl právě u obrazovky (share 20,47 %) v cílové skupině 15+. Průměrný prodaný náklad časopisu Prima vychytávky přesahuje 40 000 výtisků,“ říká ke speciálu Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zodpovědný za agenturu Solootions.

„Nový speciál jsou vlastně dva časopisy v jednom. Za prvé přináší čtenářům nejlepší vychytávky, zlepšováky, recepty a rady, ale za druhé především zábavu a napětí při luštění křížovek. Využíváme čtenářsky oblíbený koncept, kdy po úspěšném vyluštění tajenky se hned můžete pustit do tvoření či vaření,“ dodává Dana Vajglová, publisherka vydavatelství Bauer Media v.o.s.

V prvním čísle se čtenáři dozví trik na snadné čištění filtru digestoře, postup na výrobu bytelného plastového koštěte a na super kořenky. U stolu zaručeně sklidí úspěch Láďovy recepty, třeba na Hruškův celozrnný chléb, perníčkový štrúdl, provensálský nakládaný hermelín či dort šupy dup. Pro relaxaci je zde návod na domácí aromakoule a tablety do koupele, křenová pleťová voda, pleťové masky z tvarohu nebo hojivý krém s bylinkami. Děti se zabaví u výroby dřevěných puzzle a nechybí ani recept na fitness psí sušenky pro mazlíčky.

Měsíčník Prima vychytávky vychází od jara 2016 a kromě vychytaných postupek z pořadu Ládi Hrušky v něm čtenáři najdou užitečné rady z pořadu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ. Mimo obrazovky a časopisu mohou fanoušci Ládi Hrušky sledovat i web Prima NÁPADY s krátkými  videopostupy z pořadu.