Sdílení aut je trend, vydělá 3 až 4 tisíce

Praha 5. ledna 2018 – Během Vánoc jste se pořádně rozšoupli, abyste svým nejmilejším vykouzlili úsměv na tváři. Proto přicházíme s tipem, jak si vedle snadného přivýdělku ještě vyměnit pár zážitků, stát se součástí komunity, a navíc přispět k šetrnějšímu chování vůči životnímu prostředí. Sdílejte své auto přes HoppyGo. Podle statistik Svazu Dovozců Automobilů je v České republice registrováno přes 5, 5 milionu osobních aut, která v průměru stejně 95 % času stojí na ulici nebo v garáži. HoppyGo mu najde smysluplnější využití. Pomůžete lidem, kteří auto nemají a zrovna by se jim hodilo, a vám vydělá peníze.

Z průzkumů vyplývá, že auto v České republice průměrně využíváme jen z 5 %, po zbytek času je nečinně zaparkované. A teď si představte, že právě v tu dobu, kdy ho nepotřebujete, vám vydělává peníze.

Majitelé aut si u nás v HoppyGo vydělají v průměru 3 až 4 tisíce za měsíc. Tato částka pokryje náklady na údržbu auta, a ještě pomůže třeba se splácením leasingu. Je na každém, jak často a na jak dlouho umožní Hoppy výpůjčky řidičům. Cenu výpůjčky si určuje každý sám. Na nás je majiteli poradit takovou cenu, aby jeho auto mělo co největší šanci uspět,“ říká Edward Meegan, CEO HoppyGo.

Jak na to? Stáhněte si aplikaci HoppyGo do svého mobilního telefonu a zaregistrujte se.  HoppyGo si vás následně prověří. „Od majitelů potřebujeme jen kopii technického průkazu a případně plnou moc, pokud nejste přímým vlastníkem auta,“ dodává Meegan. Jakmile HoppyGo auto schválí, označíte si v kalendáři dny, kdy ho chcete pronajímat, a už se můžete těšit na první výpůjčku. A protože je pro HoppyGo bezpečnost na prvním místě, tak jediné omezení u aut je jejich věk. Kromě zachovalých veteránů u nás nenajdete žádná auta starší dvaceti let.  

HoppyGo kryje záda nejen řidičům, ale také vám – majitelům aut v aplikaci. V ceně zápůjčky je automaticky započítané havarijní pojištění, které vás chrání nejen v případě autonehody, ale také proti odcizení, živelní události, anebo vandalismu a poškození. Nad rámec standardního havarijního pojištění je dále sjednáno pojištění i pro případ zpronevěry a podvodu. Pojištění se aktivuje při každém pronájmu auta jeho předáním řidiči a končí vrácením auta jeho majiteli. Celý proces Hoppy výpůjčky je jednoduchý a doprovází ho intuitivní kroky aplikace, takže to zvládne opravdu každý. Více informací se dozvíte na www.hoppygo.cz. A nezapomínejte na jednoduchou rovnici – čím dřív se zaregistrujete, tím víc si vyděláte.

***

HoppyGo spojuje lidi, kteří potřebují auto, s těmi, kteří ho mohou půjčit. Staví na osobním kontaktu, vzájemné důvěře a přátelských vztazích mezi uživateli aplikace. HoppyGo jsme vytvořili s cílem změnit to, jak lidé přemýšlí o autech. Chceme je naučit, aby se při jejich využívání chovali ekologičtěji a ekonomicky racionálně. HoppyGo má přispět ke snížení množství aut ve městech. Díky aplikaci si lidé, kteří se po městech potřebují pohybovat, mohou půjčit vozy, které už v ulicích parkují. HoppyGo vytvořila společnost CreativeDock pro ŠKODA AUTO DigiLab na začátku roku 2017. Aplikace je dostupná pro mobilní telefony s operačními systémy Android a iOS.