D-Link rozšiřuje nabídku produktů kompatibilních s nástrojem Google Assistant

Uživatelé budou moci brzy ovládat kamery a nové chytré zásuvky z řady mydlink pomocí hlasových příkazů.

Praha – 9. ledna 2018 – Společnost D-Link dnes oznámila, že její produkty z řady mydlink – HD Mini Wi-Fi kamera DCS-8000LH, HD Wi-Fi kamera DCS-8100LH, chytrá zásuvka Wi-Fi Smart Plug DSP-W115 a vícenásobná chytrá zásuvka Wi-Fi Power Strip DSP-W245 – budou umět do konce měsíce spolupracovat s virtuálním pomocníkem Google Assistant. Uživatelé budou moci požádat Google asistenta o zobrazení živého přenosu z kamery na televizoru nebo displeji připojeném k zařízení Google Chromecast. Pomocí Google asistenta bude možné také zapínat a vypínat chytré zásuvky mydlink Wi-Fi Smart Plug a Wi-Fi Power Strip.   

„Spolupráce nových produktů společnosti D-Link s aplikací Google Assistant dává uživatelům možnost ovládat kamery a chytré zásuvky na platformě mydlink pouhým hlasem,“ řekl Kevin Wen, prezident společnosti D-Link Europe. „Plánujeme pokračovat v rozšiřování sortimentu produktů kompatibilních s nástrojem Google Assistant, abychom rozšířili možnosti automatizace chodu domácnosti.“

Pro nakonfigurování zařízení stačí, aby majitelé těchto kamer nebo chytrých zásuvek vyvolali na svém smartphonu nastavovací menu aplikace Google Home nebo Google Assistant, vybrali funkci Home control a postupovali podle pokynů pro připojení svého účtu mydlink ke službě Google Assistant.

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již více než 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled. Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.

Pro více informací o společnosti D-Link navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.