HP představilo své horké novinky na veletrhu CES 2018

Nová prémiová a herní zařízení a Always-Connected počítače od HP mění dosavadní zkušenosti s PC

Praha, 9. ledna 2018 – HP Inc. odhalilo letos na veletrhu spotřební elektroniky CES 2018 nejen novou generaci svých osobních počítačů, ale i širokou nabídku nových funkcí. Nejnovější zařízení od HP se zaměřila na výkon, design i funkcionalitu – nechybí mezi nimi nejvýkonnější konvertibilní zařízení na světě, nejnovější Always-Connected PC 2-v-1 ani špičkové herní technologie.

“Každý aspekt uživatelské zkušenosti s PC se dnes mění a HP chce stát v čele těchto změn,” říká Anne-Sophie Hadberg, ředitelka Consumer Personal Systems EMEA z HP Inc. “Od základu měníme způsob, jakým se svět propojuje a tvoří. Naše novinky na CES 2018 jasně ukazují, čeho se dá dosáhnout, když spojíte přání a připomínky zákazníků s prvotřídními schopnostmi a zkušenostmi ve vývoji moderních technologií. Ať už je řeč o nejvýkonnějším konvertiblu na světě, neuvěřitelné všestrannosti našeho Always-Connected PC ENVY x2, nebo špičkové řadě herního hardwaru a softwaru OMEN, technologie HP změní vaše zažité zvyklosti.”

HP Spectre x360 15

Prémiový HP Spectre x360 15, nejvýkonnější konvertibilní počítač na světě1, nabídne větší výpočetní výkon i našlapanou samostatnou grafiku pro snadnou tvorbu, editaci a streamování 4K a 3D obsahu.

Detaily produktu:

  • Síla a výkon pro tvořivé nadšence: Uživatelé zvládnou velkou pracovní zátěž a editaci i obřích videosouborů. Dostanou totiž do rukou rychlý a responzivní počítač s velkým výkonem a vytříbenou grafikou s následujícím výběrem konfigurací:
    • 8. generace procesoru Intel® Core™ i7 8705G3 s grafikou Radeon™ RX Vega M, až 12 hodin výdrže na baterii4 a technologie rychlonabíjení Fast Charge – 50 procent nabití za 30 minut5 nebo
    • 8. generace čtyřjádrových procesorů Intel® Core™ 3 s grafikou NVIDIA® GeForce® MX 150 s až 13,5 hodinami výdrže na baterii4 a technologií rychlonabíjení Fast Charge – 90 procent za 90 minut6.
  • Nádherný prémiový design: Jeho hliníkové šasi s novým, 19,5 mm tenkým hranatým profilem vyráběné na CNC strojích váží 2,09 kg7. Dostupný je v matné tmavé šedostříbrné barvě s měděnými prvky a dostal elegantní panty pro bezproblémový přechod mezi laptopem, tabletem a dalšími módy. Reproduktory jsou nyní umístěny nad klávesnicí pro lepší zážitek z poslechu v jakémkoliv režimu. Díky tomu se navíc vešla i numerická klávesnice, která se skvěle hodí pro použití klávesových zkratek Adobe.
  • Neomezený prostor pro fantazii: Dotykový displej s 15,6palcovou úhlopříčkou a 4K UHD8 rozlišením a volitelné pero HP Tilt Pen dostanou nápady na digitálním plátně opravdu do pohybu. Odolné sklo Corning® Gorilla® Glass 4 displej dobře ochrání, je odolné i proti škrábancům, takže se skvěle hodí, je-li potřeba tvořit za chodu.
  • Bezpečný a chytrý: V jeho výbavě nechybí infračervená kamera podporující Windows Hello2 a čtečka otisků prstů, se kterými se uživatel bezpečně a pohodlně přihlásí do systému v jakémkoliv módu.

HP ENVY x2

HP ENVY x2, nové tzv. Always-Connected PC, bylo navrženo, aby bylo neustále v provozu a připravené k okamžitému použití. Dostalo k tomu procesory Intel® CoreTM.

Detaily produktu:

  • Tenký, lehký a odolný: Tablet bez ventilátoru s hliníkovým tělem vyráběným na CNC strojích je 7,9 mm tenký9 a váží 0,76 kg10. Kromě toho dostal vynikající dotykový displej WUXGA+11 s 12,3palcovou úhlopříčkou a sklem Corning® Gorilla® Glass 4 pro větší odolnost proti poškrábání při práci na cestách.
  • Optimalizovaný pro editaci a multi-tasking: Pouzdro s imitací textury kůže v tmavě modré barvě má zabudovaný nastavitelný stojánek, který ze zařízení v momentě vytvoří laptop, tablet nebo ho nastaví do čtecího módu. Podsvícená klávesnice se zdvihem 1,3 mm zaručí pohodlné psaní za jakýchkoliv světelných podmínek. Pero Windows Ink dále umožňuje přirozené kreslení i psaní díky možnosti simultánního použití s dotykovým ovládáním.
  • Větší produktivita a připojení na více místech: Až 17 hodin výdrže na baterii12 a Windows 10 Home2. Zůstaňte produktivní přes Wi-Fi, zařízení je synchronizované s pokročilým modelem napájení Connected Modern Standby13, a připojit se můžete i k mobilní síti díky podpoře LTE-Advanced14 s modemy Intel® XMM™ LTE.
  • Nástroj pro produktivní uživatele: Procesory Intel® CoreTM Y-Series 7. generace3 jsou optimalizovány pro maximální navýšení výkonu. Doplňují je PCIe SSD úložiště s až 256GB kapacitou15 pro ukládání prezentací a až 8GB LPDDR3 paměti pro plnění více úkolů najednou.

OMEN Game Stream

OMEN Game Stream17 umožňuje hráčům hrát ty nejlepší AAA hry kdykoliv a kdekoliv. Sílu a výkon svých počítačů OMEN mohou nyní naplno využít na jakémkoliv mobilním zařízení s Windows 102 prostřednictvím vysokorychlostního internetového připojení.

Detaily produktu:  

  • Připojit se na dálku a začít hrát: V OMEN Command Center nyní hráči najdou funkci, díky které si budou plný výkon svého herního počítače OMEN moci vzít všude s sebou. Na dálku se k němu připojí a OMEN PC obstará všechnu tvrdou práci jako cloudový herní server.
  • Posouvání hranic ve světě počítačových her: Hráči mohou nyní použít jakékoliv zařízení s Windows 102, připojit se ke svému OMEN PC a hrát hry, které dalece překračují hardwarové specifikace připojeného zařízení.

Velkoformátový herní monitor OMEN X 65 s NVIDIA G-SYNC™

Monitor OMEN X 65 s NVIDIA G-SYNC™ představuje novou generaci velkoformátových herních displejů určených pro domácnost. Uživatelé se mohou těšit na špičkový displej s 4K UHD rozlišením10 a 65palcovou úhlopříčkou.

Detaily produktu:

  • Úžasná grafika a výkon: Displej má obnovovací frekvenci 120 Hz a velice nízkou latenci, aby si jeho uživatelé užili dokonalý obraz a výkon, který jim pomůže porazit konkurenci.
  • Dokonalý obraz pro hraní her: 4K UHD8 a HDR-10 zaručují nádherné barvy, jas i kontrast u většiny současných her na trhu.
  • Navržen nejen pro hraní: Funkce NVIDIA G-Sync™ a integrovaný NVIDIA® SHIELD™ TV dodávají obrazovce neuvěřitelnou plynulost při hraní her, ale i streamování filmů, televizních seriálů nebo hudby16.

Více informací (v angličtině) o novém hardwaru a softwaru OMEN zjistíte na odkazech OMEN Game Stream a OMEN X 65 Big Format Gaming Display with NVIDIA G-SYNC™.

Cena a dostupnost18

    • HP Spectre x360 15 by měl být v České republice dostupný na konci února za cenu začínající na 40 990,- Kč.

 

  • HP ENVY x2 by měl být v České republice dostupný od dubna.

 

  • OMEN Game Stream by měl být dodáván do systémů OMEN během jara 2018.
  • Velkoformátový herní displej OMEN X 65 s NVIDIA G-SYNC™ by měl být dostupný na podzim 2018. Ceny budou zveřejněny později.

O společnosti HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

  1. Na základě interního testování HP, prostřednictvím výkonnostního testu PCMark 10,  8th Gen Intel® Core™ i7-8705G procesor s Radeon RX Vega M GL grafikou, Radeon RX Vega M grafikou, 16gb RAM, 512gb SSD, 4K displej.
  2. Ne všechny prvky jsou dostupné u všech edic nebo verzí Windows. Systémy mohou vyžadovat vylepšený a/nebo samostatně zakoupený hardware, ovladače, software nebo update BIOSu, aby dokázaly využít funkce Windows naplno. Windows 10 je automaticky aktualizován, což je umožněno vždy. V průběhu času se mohou na aktualizace vztahovat poplatky ISP a další požadavky. Navštivte http://www.microsoft.com. Některé prvky včetně digitálního inkoustu vyžadují pokročilejší hardware. Navštivte www.windows.com.
  3. Vícejádrový systém je navržen pro zlepšení výkonu některého softwaru. Ne všichni zákazníci a aplikace budou nezbytně těžit z použití této technologie. Výkon a taktovací frekvence se bude lišit podle zatížení aplikací a vaší hardwarové a softwarové konfigurace. Číslování společnosti Intel není ukazatelem vyššího výkonu.
  4. Výdrž baterie Windows 10/ MM 14 se bude lišit v závislosti na různých faktorech včetně konkrétního modelu produktu, konfigurace, stažených aplikací, způsobu použití, bezdrátového připojení a nastavení napájení. Maximální kapacita baterie se bude postupem času a používáním přirozeně snižovat. Další detaily naleznete na www.bapco.com.
  5. Nabije vaši baterii na 50 % za 30 minut, pokud je systém vypnutý (použitím příkazu “vypnout”). Doporučujeme použití HP adaptéru přibaleného k notebooku, nedoporučujeme nabíječku s menší kapacitou. Poté, co se baterie nabije na 50 %, vrátí se rychlost nabíjení na normální úroveň. Doba nabíjení se může lišit o +/-10 % podle systémových nastavení. Tato funkce je dostupná u vybraných modelů HP Spectre x360, HP Spectre a HP x2. Kompletní seznam funkcí najdete na http://store.hp.com.
  6. Nabije vaši baterii na 90 % za 90 minut, pokud je systém vypnutý (použitím příkazu “vypnout”). Doporučujeme použití HP adaptéru přibaleného k notebooku, nedoporučujeme nabíječku s menší kapacitou. Poté, co se baterie nabije na 90 %, vrátí se rychlost nabíjení na normální úroveň. Doba nabíjení se může lišit o +/-10 % podle systémových nastavení. Tato funkce je dostupná u vybraných modelů HP Spectre x360, HP Spectre a HP x2. Kompletní seznam funkcí najdete na http://store.hp.com.
  7. Hmotnost a rozměry mohou kolísat v závislosti na konfiguraci a výrobních odchylkách.
  8. Pro prohlížení 4K Ultra High-definition (HD) obrazu v plném rozlišení je potřeba 4K Ultra HD obsah.
  9. Jedná se pouze o tloušťku odpojeného tabletu.
  10. Jedná se pouze o hmotnost tabletu. Hmotnost a rozměry mohou kolísat v závislosti na konfiguraci a výrobních odchylkách.
  11. Pro prohlížení WUXGA+ obrazu v plné kvalitě je potřeba WUXGA+ obsah.
  12. Výdrž baterie testována v HP nepřetržitým přehráváním FHD videa v rozlišení 1080p (1920×1080), při jasu 150 nitů, úrovni hlasitosti zvuku v systému na 17 %, úrovni hlasitosti zvuku v přehrávači na 100%, přehráváno na celou obrazovku z místního úložiště, s připojenými sluchátky, zapnutým bezdrátovým adaptérem, ale bez připojení. Skutečná výdrž baterie se bude lišit podle konfigurace a maximální kapacity a postupem času a s použitím se bude přirozeně snižovat.
  13. V systému Connected Modern Standby se zapnutým bezdrátovým připojením. Doba úsporného režimu závisí na různých faktorech jako je stav baterie, konfigurace sítě, individuální použivání a konfigurace. Maximální kapacita baterie se přirozeně sníží používání a časem.
  14. 4G LTE modul je třeba aktivovat a je třeba samostatně zakoupená smlouva k této službě. Ověřte si pokrytí a dostupnost této služby ve vaší oblasti u poskytovatele. Rychlost připojení se bude lišit podle lokality, prostředí, podmínek sítě a dalších faktorů. 4G LTE připojení není dostupné ve všech regionech.
  15. Pro SSD úložiště platí TB = 1 bilion bytů. Skutečná formátovaná kapacita je menší. Až 35 GB je rezervováno pro operační systém a recovery software.
  16. Je třeba vysokorychlostní internet.
  17. Na cloudu postavená služba OMEN která přenáší špičkové hry na další PC s Windows 10. Je třeba aktivovat účet Game Stream a stáhnout aplikaci OMEN Command Center v Microsoft store. Systém vyžaduje minimální nahrávací rychlost 10 Mb/s při 5 GHz a je kompatibilní pouze s PC s Windows 10. Je třeba připojení k internetu, které není součástí této služby.
  18. Ceny a dostupnost se ještě mohou změnit.

 

Tagged